Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cântăreața americană Lady Gaga a fost nevoită să amâne cele 18 concerte programate în secțiunea europeană a turneului ei mondial, deoarece vedeta pop trebuie să urmeze un tratament împotriva fibromialgiei, o afecțiune care îi provoacă "suferințe fizice grave", a anunțat luni promotorul Live Nation.

Lady Gaga, care trebuia să susțină concerte în Spania și în Elveția începând din această săptămână și, apoi, de două ori la Paris, pe 6 și 7 octombrie, "este afectată de suferințe fizice grave, care au avut o anumită incidență asupra capacității sale de a cânta pe scenă", au transmis într-un comunicat reprezentanții companiei Live Nation, citați de AFP. "Ea rămâne sub supravegherea medicilor", care i-au recomandat să amâne concertele europene pe care artista le avea programate în cadrul "Joanne World Tour", se afirmă în același comunicat.

Integral pe AgerpresComentarii

Bine, bine, dar cum stăm cu ... ORGANELE?! Mai sunt ele bune de ceva, sau le bagă la potroace (pentru câini, n.m.)?! Cu compasiune și respect, P.

18 septembrie 2017 21:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.