Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Mulți am reținut ca prima știre din discursul de ieri al președintelui Comisiei Europene faptul că, în chiar a doua zi după ce Marea Britanie nu va mai fi în Uniune, adică pe 30 martie 2019, cei 27 membri rămași se vor reuni în România într-o întâlnire la vârf (summit) specială, ”pentru a lua deciziile necesare pentru o Europă democratică mai unită și mai puternică”. Ne-am mândrit să-l auzim pe dl. Juncker zicând – ”Dorința mea e ca întâlnirea să se țină în frumosul și vechiul oraș Sibiu, sau Hermannstadt, așa cum îl știu eu”. Dar după ce ne trece euforia, ne dăm seama că suntem în fața unei știri banale prin predictibilitatea ei.

E normal ca, după un astfel de moment care altă dată părea inimaginabil – ieșirea din club a unor membri de talia britanicilor – să existe o întâlnire simbolică de tipul viața merge mai departe, să dăm pe gât o dușcă de pălincă! Ar fi total neuzual (și deci interpretabil) ca acestă întâlnire să nu se țină în țara care asigură președinția rotativă a Uniunii în acel moment, țară care, din întâmplare, va fi România. Și dacă tot e România, n-ar strica un apropo simbolic la cei care vor rămâne motorul cel mai puternic al UE 27. (Evident, nu ne-am fi așteptat ca Bruxelles-ul să aleagă Piatra Neamț. Deși acolo, liderii europeni ar fi putut vedea lumea din telegondola finanțată cu fonduri comunitare).

Integral pe HotnewsComentarii

@ 22 septembrie 2017 12:36 Cum zici tu? Te citez cu Copy și Paste: Vezi ca ti-a folosit la ceva discutiile cu mine? Băi agramatule, tu vrei să dai lecții de gramatică și ești complet idiot, Boule! Discuțiile văd că nu ți-au folosit, retardatule. Cum mă-ta faci tu acordul gramatical în fraza aia? Vezi că ești Prost? Prostule! Eu nu-ți urez nimic, dar te bag în mă-ta, care sărmana mai bine făcea un căcat în locul tău, măcar ăla eram mai deștept și tăcea în timp ce se usca și dispărea. Avortonule! Pe tine te-a făcut taică-tău dintr-o labă și te-a turnat cu plosca în găoaza mă-tii pe unde ai ieșit ca o diaree, fecalomule. Băi tristule, tu ești frustrat rău de tot. Aștept să-ți vâd și comentariul în care-ți dedici osanalele ălea clocite-n constiparea mintală în care fermentezi, căcat proaspăt ce ești tu!

22 septembrie 2017 23:11

@ 22 septembrie 2017 12:36 Cum zici tu? Te citez cu Copy și Paste: Vezi ca ti-a folosit la ceva discutiile cu mine? Băi agramatule, tu vrei să dai lecții de gramatică și ești complet idiot, Boule! Discuțiile văd că nu ți-au folosit, retardatule. Cum mă-ta faci tu acordul gramatical în fraza aia? Vezi că ești Prost? Prostule! Eu nu-ți urez nimic, dar te bag în mă-ta, care sărmana mai bine făcea un căcat în locul tău, măcar ăla eram mai deștept și tăcea în timp ce se usca și dispărea. Avortonule! Pe tine te-a făcut taică-tău dintr-o labă și tea turnat cu plosca în găoaza mă-tii pe unde ai ieșit ca o diaree, fecalomule. Băi tristule, tu ești frustrat rău de tot. Aștept să-ți vâd și comentariul în care-ți dedici osanalele ălea clocite-n constiparea mintală în care fermentezi, căcat proaspăt ce ești tu!

22 septembrie 2017 19:24

@21 septembrie 2017 18:08 Bravo! Ai invatat cum se scrie corect : du-te-n ma-ta. Eu nu-ti urez asta caci ma-ta te-a facut pe kur. Vezi ca ti-a folosit la ceva discutiile cu mine? Altfel, ramai cu bine, mare bou.

22 septembrie 2017 12:36

@ 21 septembrie 2017 17:02 Continuare Băi tristule, tu ești frustrat rău de tot. În afară de filologia pe care o ai la bază, ești tabula rasa, ești tufă de Veneția, dar te umfli-n pene degeaba. Nu-ți mai irosi timpul în încercarea de a da lecții de alfabetism, mai bine caută să-ți corectezi lacunele serioase din modul cretinizant în care gândești realitatea cotidiană mondialistă. Tu ești imbecilul care vede peste tot numai oculte rozalii și iluminații care și-au construit orașe subterane pretutindeni și nicăieri. Ești de o prostie monumentală. Dar ai și o mentalitate de sclav, pentru că vezi stăpâni acolo unde ei nu există. Indivizi perfecți pe lumea asta nu există, numai tu te crezi perfect, istețul curului. Cum spuneam nimeni nu e perfect, fiecare e supus greșelii, inclusiv tu perfectul pulii blegite. Cu asta închei, pentru că cu idioții ca tine nu se poate avea o polemică decentă, realistă și tolerantă-n limitele rezonabilului. Pe viitor dacă te vei mai screme să-mi răspunzi aici, consideră că te-am gratulat cu aceleași injurii și ofense, dar de două ori mai acute. Du-te-n mă-ta cu cratimă de idiot!

21 septembrie 2017 18:08

@ 21 septembrie 2017 17:02 Băi alfabetul pulii, tu ești un vițel adult fără cratimă. Până de curând eram convins că dute se scrie într-una, dar m-am documentat, greșeam, dar mă-ta am scris totdeauna cu cratimă, idiotule. Așa că i-ați cratima și cacă-te-n pizda mă-tii, ca să știi și tu pe unde ai fost căcat pe lumea asta sub formă de diaree, idiotule. Dacă un cretin retardat psihopat ca tine categorisește analfabetismul ca tine, ești profetul idioților, așa că tu lașule, fiind bolnav de mania personalității vei continua să scrii comentarii unde jignești pe cei care încearcă inițial să facă o polemică decentă, dar apoi te vei auto-elogia pe tine însuți și-ți vei sui statuia imaginară proprie pe un soclu de căcat proaspăt. Dar te vei mira apoi ca ăla de la poarta nouă când vei fi ofensat la rândul tău după cum meriți.

21 septembrie 2017 18:07

@20 septembrie 2017 21:32 Ma indoiesc ca vei citi aici pentru ca esti nocturn! Daca o vei face iti spun inca odata : est un mare bou!!! Pentru ca altii nu mai au acces, pentru un bou nu ma mai deranjez! Analafabetule! Stii cum se scrie du-te? Dar ma-ta? Ma-ta are cratima? N-are, ca te-a facut pe kur, de aia ai iesit asa!

21 septembrie 2017 17:02

@ 20 septembrie 2017 12:26 Idioțenia nu doare nici ea, iar tu ești bolnav de idioțenie și cretinism. Lasă gargara cu scornirea celor 3 comentatori, e pentru cei idioți ca tine. Nu mai încerca să aburești lumea cu explicații puerile, nu prima dată când te-am prins când îți scrii tu ție comentarii elogiioase în care-ți dai dreptate și osanale tot ție. Cum se numește boala asta, ghici? Nu te mai deranja, pentru că IDIOȚENIA de care suferi nu doare nici ea. Continuă să-ți scrii tu ție elogii, osanale și să-ți dai dreptate pentru momentele când vrei să trezești reacții sau să-ți trezești erecții și să te vindeci de constiparea mintală în care putrezești. Tu ești IDIOT și vei rămane așa fără să-ți mai urez eu succes. Vae victis!

20 septembrie 2017 21:32

19 septembrie 2017 23:18 Prostia este o boala grava de care suferi din plin. Tu inca n-ai sesizat, totusi, ca pe aceasta pagina au fost trei comentatori. Unul esti tu, unul sunt eu, iar celalalt, care te-a trimis la psiholog si bine a facut, a renuntat sa te mai sacaie. Eu te deranjez pentru ca din pacate PROSTIA NU DOARE si ai sanse sa ramai asa! Ghici care sunt eu? Succes!

20 septembrie 2017 12:26

@ Bihoreanul Continuare Nu mai cântări școala și educația altora, pentru a te ridica pe tine-n slăvi, pentru că știi mai bine decât mine că nu ești perfect. Când mă refeream la remiză, încercam să punem punct aici, tolerând micile imperfecțiuni apărute uneori accidental, dar văd că tu vrei nepărat să fii cel care spune ultimul cuvânt, ofensând și de data asta cu părerea ta că-mi lipsește educația și școala. Dacă tu te pretinzi educatul educaților, atunci așa să fie, ești tot ce vrei tu. Dar nu încerca să-ți sui statuia personală pe un soclu inexistent, că de atâta efort te vei căca pe tine, așa că n-ai decât să continui despicarea firului abstractului în infinite bucățețe, dacă asta te satisface. Punctul tău de vedere e o virgulă, de fapt. Așa că scobește în continuare reacția și reacțiile unde veri tu, poate ajungi la miezul ridicolului personal. Inginerului bihorean o să-i dau muie, ca să vă-mpac pe amândoi cu acest tratament, pentru că sunt sigur că sunteți unul și același maniac. Du-te-n păcatele tale de filozof constipat!

19 septembrie 2017 23:18

@ Bihoreanul Bine măi școlitule și educatule, așa să fie cum zici tu. Văd că faci ce faci și continui să-ți scrii comentarii unde te scoți pe tine însuți în evidență. Dar de data asta încerci să-l scoți din ecuație pe acel adversar al meu care s-a dat drept Inginerul bihorean, care ești de fapt tot tu. Băi nene, tu suferi de mania personalității exagerate, dar culmea suferi și de dublare a personalității. Nu poți prosti pe nimeni pentru a încerca să dovedești că tu și inginerul bihorean sunteți doi indivizi diferiți, în primul rând pentru că asemănarea enunțului celor două postări ce se vor a veni de la persoane diferite e similară din toate punctele de vedere, unde mai punem și faptul că postarea acelui așa-zis inginer bihorean vine la câteva minute după postarea ta la acel moment, iar în al doilea rând, așa cum spuneam nu e prima dată când te-am prins cu ocaua mică la momentul când tu-ți scrii comentarii elogioase destinate tot ție, mai ales că ai și recunoscut acest lucru. Poți încerca să proștești naivii săraci în gândire, dar nu pe toată lumea.

19 septembrie 2017 23:16

Bihoreanul Pentru ca nu s-au oprit discutiile de pomana, va pot spune ca acelasi comentariu l-am facut, in aceeasi zi ca aici, si pe Contributors.ro. Acolo n-a trezit nicio reactie. Cei care l-au citit au considerat o observatie normala, spre desosebire de atotstiutorul care nu s-a lasat pana n-a obtinut "remiza". Zice el! Din punctul meu de vedere, pe langa scoala ii cam lipseste si educatia. Nu stiu ce parere are cel cu care a dus "batalia" . Probabil il neglijeaza si bine face. http://www.contributors.ro/administratie/ce-mai-vrem-de-la-europa-dincolo-de-un-pranz-la-hermannstadt/

19 septembrie 2017 10:30

@ 18 septembrie 2017 11:58 și 18 septembrie 2017 18:04 Continuare Înțepătura ta referitoare la faptul că de ce nu m-am exprimat în limba engleză e deplasată, aici pe pagina asta de net se scrie în românește, iar dacă tu n-ai vrut să înțelegi modul cum am greșit eu din viteză la tastare, n-am ce-ți face. Nimeni nu e perfect, nici eu nici tu. Din păcate sau din fericire, cum vrei s-o iei, noi amândoi suntem excesiv de meticuloși, ceea ce ne deosebește e faptul că, eu de regulă când polemizez o fac decent, dar când sunt jignit reacționez violent, pe când tu, polemizezi ofensând când acest lucru nu se impune. Dar tu apoi te ridici în slăvi pe tine însuți, ceea ce e dezgustător, postând comentarii unde te elogiezi pe tine, care comentarii par a veni de la o terță persoană, dar ai făcut acest lucru de câteva ori, însă te-am prins cu ocaua mică de fiecare dată. Ca să închei, da, am realizat că remarca ai făcut-o inițial pentru autor, dar m-ai jignit în al 3-lea comentariu care-ți aparține tot ție, deși tu ai vrut să mă aburești cum că altcineva e autorul în acel caz. Eu îți propun o remiză, ca să încheiem socotelile aici. S-auzim numai de bine!

18 septembrie 2017 20:24

@ 18 septembrie 2017 11:58 și 18 septembrie 2017 18:04 Amice, dacă eu sunt diliu la cap, o altă jignire nenecesară, tu ești prost, asta ca să-ți răspund pentru jignirea ta. Acum te contrazici tu pe tine însuți, când faci referire la verbul a vroi, care conchizi tu, a fost bine scris, dar spui înainte de asta cu excepția verbului a vroi, bine scris. Fraza scrisă de tine e următoarea. ” Pacat ca am umplut impreuna cu tampenii spatiul de forum al acestui articol consistent si, cu exceptia verbului "a vroi", bine scris.” A vroi e eronat. Aici recurgi la subtilități, dar există totuși o contradicție majoră, anume tâmpeniile noastre acolo unde ele sunt așa ceva sunt reale dacă vrei, excepția e verbul aș vroi, bine scris, unde de fapt acel verb e greșit scris, deci te contrazici tu pe tine însuți. La condiționalul prezent corect e, eu aș voi, iar eu aș vroi e greșit. E vina mea că am apreciat la fel urarea de mea de sănătate și remarca mea cu muia legată de incurabilitate, dar incurabilitatea e valabilă pentru noi amândoi, deoarece nici tu nu ești mai breaz. Ceea ce voiam să spun e că lipsa ta de logică e legată de naivitatea de care dai dovadă când apreciezi credibile acele basme despre teoriile incredibile postate pe internet despre oculte și iluminații cu opaițul. Ignoră cele două postări anterioare, sunt greșite.

18 septembrie 2017 20:24

@ 18 septembrie 2017 11:58 și 18 septembrie 2017 18:04 Continuare Ce are a face remarca ta pusă-n ghilimele să fii sănătos, care e o urare sinceră a mea pentru tine, cu ceea ce numai tu vezi urarea cu muia care nu e o urare, ci e un fapt care o să ți se întâmple ție, numai dacă pe viitor o să recurgi la ofense într-o polemică unde celălalt și-a expus decent un punct de vedere? Dacă tu o vezi ca urare, greșești masiv. Ei da, la început în primul tău comentariu, ai făcut o remarcă pentru autor, iar eu am postat ulterior decent un punct de vedere, unde eram convins că nu greșesc dar greșeam de fapt, nimeni nu e perfect, după care tu ai revenit cu 3 postări, dintre care numai primele două s-ar dori ale tale, dar în cea de a treia care-ți aparține deși se vrea a veni de la o altă persoană, mă jignești cu remarca idiot complexat, iar eu revin și-ți dau muie după cum meriți. Repet, nu e prima oară când te-am prins în situația asta, postând comentarii elogioase pentru tine însuți care s-ar dori venite de la altă persoană, așa că sunt sigur că nu greșesc. Știu sigur că ești filolog, dar asta nu-ți dă nici un drept de a jigni pe cineva dacă acest lucru nu se impune. Tu amice, n-ai orbul găinii, dar nervii de moment te împiedică să înțelegi corect, nu știu cum tu vezi o urare, cea cu muia la care faci referire, pe când remarca mea descria numai un fapt care o să ți se-ntâmple numai dacă vei jigni pe cineva într-o polemică începută decent de celălalt?

18 septembrie 2017 20:07

@ 18 septembrie 2017 11:58 și 18 septembrie 2017 18:04 @ Amice, dacă eu sunt diliu la cap, o altă jignire nenecesară, tu ești prost, asta ca să-ți răspund pentru jignirea ta. Acum te contrazici tu pe tine însuți, când faci referire la verbul a vroi, care conchizi tu, a fost bine scris, dar spui înainte de asta cu excepția verbului a vroi, bine scris. Fraza scrisă de tine e următoarea. ” Pacat ca am umplut impreuna cu tampenii spatiul de forum al acestui articol consistent si, cu exceptia verbului "a vroi", bine scris.” A vroi e eronat. Aici recurgi la subtilități, dar există totuși o contradicție majoră, anume tâmpeniile noastre acolo unde ele sunt așa ceva sunt reale dacă vrei, excepția e verbul aș vroi, bine scris, unde de fapt acel verb e greșit scris, deci te contrazici tu pe tine însuți. La condiționalul prezent corect e, eu aș voi, iar eu aș vroi e greșit. E vina mea că am apreciat la fel urarea de mea de sănătate și remarca mea cu muia legată de incurabilitate, dar incurabilitatea e valabilă pentru noi amândoi, deoarece nici tu nu ești mai breaz. Ceea ce voiam să spun e că lipsa ta de logică e legată de naivitatea de care dai dovadă când apreciezi credibile acele basme despre teoriile incredibile postate pe internet despre oculte și iluminații cu opaițul.

18 septembrie 2017 20:06

@17 septembrie 2017 22:21 De ce nu te-ai "exprimat in engleza" daca o stii asa bine? "Transpune-te în situația imaginară de a vorbi o perioadă de timp cuprinsă undeva între 15 și 20 de ani în care vei folosi numai limba engleză în proporție de 99% din ea"

18 septembrie 2017 18:04

@17 Mai, mai, mai! Acum ai si orbul gainilor! Ia mai uita-te o data la incheierea postarii tale de la ora 22,21. Scrii chiar asa, cu modestitatea care te caracterizeaza: "Sa fii sanatos"! Esti diliu la cap, baiatule! Pacat ca am umplut impreuna cu tampenii spatiul de forum al acestui articol consistent si, cu exceptia verbului "a vroi", bine scris. Nu impartasesc, in general, orientarea politica a lui "Hotnews", dar cand publica un material analitic de calitate, macar sa remarcam acest lucru. Remarca o fac pentru autor, nu pentru tine, acesta fiind ultimul raspuns pe care ti-l mai dau, poti sa injuri si sa spurci pana poimartzi.

18 septembrie 2017 11:58

@ 17 septembrie 2017 23:14 Amice, vezi că iar greșești. Chestia aia cu o să iei muie, nu e o urare, ci e ceva ce o să ți se întâmple dacă recurgi la invective când nu e cazul, deci nu e o urare. Iar repercusiunile pentru tine când vei proceda folosind invective când nu e cazul deloc sunt o muie sau mai multe dujpă caz, n-am altă formulare pentru așa ceva. Vezi, când spuneam că ai lacune serioase la logică și la modul de folosire a gândirii și la înțelegere, am avut dreptate. Dacă nu vrei să fii sănătos, e treaba ta. Atunci să fii nesănătos, dacă-ți place așa, e preferința ta. La capitolul incurabilitate nu ești mai breaz, așa că fii liniștit. Salutare!

18 septembrie 2017 0:00

@17 OK, ramane cum vrei tu. Chestia cu "muie" dovedeste insa ca esti incurabil. asa ca n-are rost sa-ti intorc urarea sa fii sanatos.

17 septembrie 2017 23:14

@ 17 și Bihoreanul 2 Chestia aia cu recomandarea du-te la școală, e mult prea deplasată, mai degrabă e vorba de mici corecții firești ce trebuie făcute acolo unde s-au strecurat erorile în cauză.De ce? Simplu! Pentru simplul motiv că te ridici în slăvi, în timp ce ai propriile serioase lacune, nu le mai menționez, din lipsă de timp. Debusolat e un epitet care ți se potrivește mai mult ție, iar lăturile îți plac mai mult decât oricine, pentru că așa cum spuneam postezi sub mai multe pseudonime, unde în câteva ești excesiv de vulgar, depășindu-mă cu mult, așa că n-are rost să te umfli-n penaj degeaba. Că suntem chit sau nu, n-are importanță. Așa că degustă o gură de țuică și caută ca data viitoare să fii mai moderat și mai echilibrat când vei avea alte opinii, mai ales în cazul în care celălalt își expune un punct de vedere personal decent. Deci nu folosi invective în polemică, atunci când nu e cazul. De ce? Păi o să iei muie după cum vei merita, ceea ce e normal. Nu crezi că e logică afirmația mea? Să fii sănătos!

17 septembrie 2017 22:21

@ 17 și Bihoreanul 1 Nene, tu ești unul și același, nu te mai da drept două persoane, că nu ține, e limpede pentru toată lumea, mai ales că postările tale apar la numai câteva minute una de cealaltă, plus că la fel ca de obicei caută să se explice una pe cealaltă, evident cu arogarea unor merite și gâdiliri de orgoliu auto-personale care sunt elogii nelalocul lor. Micile mele erori mi le asum, pentru că nu sunt perfect, așa cum nimeni nu e perfect, inclusiv tu, cu toate că ești filolog. Apropo, imperfecțiunile tale țin de capitolul logică dar sunt un recul al naivității de care dai dovadă când folosești modul de gândire și înțelegere chiar. În al 2-lea rând, dacă totuși vrei o explicație a mea, din cauza vitezei la redactarea textului am tastat modestitate, cuvânt eronat, iar referitor la du-te, o fi greșit sau nu că scriu dute, o să mă documentez, eram convins că dute e forma corectă, dar dacă greșesc, la fel e o greșeală mică ce mi-a scăpat, nimeni nu e perfect. O să-ți propun un test de imaginație. Transpune-te în situația imaginară de a vorbi o perioadă de timp cuprinsă undeva între 15 și 20 de ani în care vei folosi numai limba engleză în proporție de 99% din ea, după care dacă îți scapă o greșeală de tastare din viteză și vei stâlci un cuvânt deformându-l o leacă, modestitate de exemplu, sunt curios care va fi reacția ta la momentul când te face unul idiot complexat acordându-ți și alte ofense acute.

17 septembrie 2017 22:21

@17 OK, vad ca poti sa scrii si cat de cat rezonabil. Vreau sa spun fara vulgaritati. Ca ai o parere proasta despre mine, e dreptul tau la opinie. Vezi insa ca se scrie "du-te". nu "dute", deoarece aici avem doua parti de vorbire: verb+pronume. Repet, nu sunt nici inginer, nici bihorean, ci un biet pastor mioritic, var cu Lucian Blaga si stranepot al generalului bizantin Priscus, sol la curtea marelui Atilla. Nu te supara, glumesc, dar oricum nu-s bihorean, ceeace nu mi-ar displace sa fiu, pe motiv de palinca...

17 septembrie 2017 14:51

Bihoreanul As vrea sa lamuresc disputa care s-a pornit de la un simplu comentariu pe care, de fapt, il adresam vecinului meu, daca pot sa spun asta despre domnul Luca Adrian, originar de prin partile maramuresene, daca am inteles bine. Prin urmare am vrut sa lamuresc o greseala frecventa in conjugarea verbelor a voi/a vrea si nici vorba despre al treilea verb A VROI. Sunt inginer de profesie, sunt bihorean, am ajuns chiar ........tare intr-un domeniu ingineresc (nu la palincarie), dar pentru ca am citit foarte mult la viata mea, din cand in cand mai fac si eu cate un comentariu/o observatie. Nu sunt rau voitoare, doar ca unii care se cred foarte destepti si-si baga nasul, chiar si acolo unde nu-i locul potrivit- se inflameaza si-si varsa laturile in public. Asa este si cel care si-a pus la nume @Bihoreanul si care apoi incepand cu postarea de la 16 septembrie 2017 20:55 si pana la 17 septembrie 2017 13:09 nu a mai iesit din laturile care-i plac. Dupa modul cum scrie/se exprima mi-am dat seama ca-i activ in postari si intotdeauna impotriva tuturor. Imi pare rau pentru cel care a semnat @17, un om la locul lui, adica un om cu bun simt- o categorie tot mai rara in aceasta perioada- care s-a trezit improscat cu laturi de un debusolat care tot n-a priceput cum se scrie du-te la scoala.

17 septembrie 2017 14:44

@ 17 septembrie 2017 8:34 Băi idiotule, lasă vrăjeala că nu păcălești pe nimeni. Continuă să-ți scrii elogii personale ție însuți, nu e prima dată când te-am prins cu garagața asta, așa că fugi tare d-aci. Vulgaritatea limbajului meu e răspunsul la jiginirea ta, ceea ce e normal. Dacă tu dășteptule nu mă făceai idiot complexat și polemizai decent punând accentul numai pe eroarea mea, alta era situația. Deci dute și continuă-ți mascarada elogiilor personale adresate de tine pentru tine însuți. Nu te mai umfla-n pene că nu ești înțelept deloc. Apropo, tu de multe ori postezi comentarii pline de înjurături excesiv de vulgare, iar limbajul pe care-l folosești e cu mult peste cel utilizat de mine. În acele cazuri folosești alte pseudonime, multe la număr, crezând că poți păcăli naivii. Ascultă un sfat sincer, când intenționezi să faci polemică cu cineva, dac-o faci decent vei fi tratat cu aceeași monedă, e civilizat și normal, dar dacă tu preferi să te ridici în slăvi ca profet găunos și o să jignești în continuare, vei lui muie ca de obicei. Nu te mai screme să pui ghilimele, nimeni nu e perfect, așa cum nici tu nu ești, fiecare greșește uneori, iar vorba proverbului e, omul cât trăiește învață. Tu vrei să înveți pe alți și o faci jignind, dar te inspiri din basme și utopii incredibile și obligatoriu oculte și d-ale iluminaților, care fie vorba-ntre noi sunt fantasmagorii. Recomandarea cu medicul psihiatru e mai mult valabilă pentru tine. Să fii sănătos!

17 septembrie 2017 13:09

@17 Baiatule, du-te la un psihiatru. Poate te lamureste el cum e cu "modestitatea". Te asigur ca inginerul bihorean nu are nici in clin nici in maneca cu disputa dintre noi. A fost suficient de intelept sa nu-ti raspunda mai mult de O DATA. Eu iti raspund pentru ca ma amuza spectacolul grotesc al prostiei tale, iar in ce priveste vulgaritatea si excesele de limbaj, te priveste ce fateta a personalitatii tale vrei s-o dezvalui!

17 septembrie 2017 8:34

17 septembrie 2017 0:10 2 Tu ești unul dintre doctorii ăia afirmați plin plagiat, care ca să se umfle-n pene, goagălește pe Goagăl toată ziulica cele mai comune capcane ale limbii române pe care le învață pe de rost, după care găsește pe câte unul ca mine care o mai sfeclește rar câteodată, apoi infierează eroarea și se umflă-n ambalaj dar după care-și mai scrie și lui însuși elogii și osanale. Tu ori te-ai îmbolnăvit de la Ceaușescu, ori ai supt de la același prezervativ găurit. Cultule, toată cultura ta se reduce la acele câteva goagăliri, nimic mai mult. Ești un profan care pune botul la toate teoriile chibritului oculte de pe You Tube unde sunt prezentate teorii incredibile despre lucruri pe care nu le știe nimeni, cu excepția acelor idioți și cretini care au creat basmele ălea. Faptul că nu ești în stare să polemizezi decent fără a adresa jigniri, demonstreză cât de mic ești la minte. Dacă se găsește unul ca mine care încearcă o polemică decentă, te găsești cu Găozule, să recurgi la ofense, după care dacă răspunsul e pe măsură și cu aceeași monedă, te caci pe tine. Dute-n pula calului. Marș de aici scârnăvie!

17 septembrie 2017 0:58

17 septembrie 2017 0:10 1 Nu băi idiotule, nu sunt eu ăla pe care-l crezi tu cu Israelul. Analfabet? Hai sictir! Băi căcat în ploaie, nu te mai bate cu cărămida-n coaie, pentru că tu de multe ori postezi comentarii unde injuriile sunt imense și de cea mai joasă categorie. Cum spuneam, nimeni nu e perfect, nici eu nici tu, așa că n-ai decât să-ți scrii comentarii elogioase pentru tine însuți câte vrei tu, maniacule. Apropo, tu ești unul dintre idioții ăia care se gâdilă-n cur și-și provoacă orgasme? Suferi de o manie a personalității imensă, care nu te va duce nicăieri, ba poate că te va duce într-o gaură, că văd că-ți plac găoazele. Așa că n-ai decât să te retragi în closetul tău iluminat și subteran, poate vei găsi acolo piatra filozofală a idioțeniei. Apropo, eu la Limba Română am avut numai note de 9 și 10, deci n-am fost perfect, iar greșelile pe care le-am făcut și care-mi mai scapă uneori, sunt foarte puține.

17 septembrie 2017 0:58

Gogalici de la Goagal Bai prostovane, tu esti ala care te dai "expert israelian" (jignind, prin vulgaritatea si prostia ce te caracterizeaza, o tara ca Israelul, superba prin istoria si realizarile sale). Esti, totodata, gunoiul cu cel mai spurcat si scarbos limbaj de pe forum, si un analfabet care scrie "modestitate" in loc de "modestie" !!! Mars in gaura de sobolan in care iti clocesti injuriile!

17 septembrie 2017 0:10

Schelet, schelete, scheleți? A vrea, a voi, vroiam? Nimeni nu e perfect, toți suntem supuși greșelilor, dar atât timp cât aceste greșeli sunt cât mai puține, asta e cel mai important. Actorul Mircea Diaconu odată aflat într-un studio de televiziune, nu era sigur de formularea cuvântului schelet, pentru că era vorba în acea discuție de scheleții din dulapul unuia, iar Mircea Diaconu, un actor mult iubit de publicul românesc, era rezervat și nu era sigur de corectitudinea cuvintelor, scheleți, scheleții, care de fapt erau incorecte. Mai spunea atunci Mircea Diaconu că nu e sigur cum se spune schelete sau scheleți și nu vrea să cadă într-o capcană, actorul nu a greșit, dar a avut unele serioase dubii atunci, deși i se poate imputa o mică greșeală de moment involuntară sau nu. Fiecare poate câdea la un moment dat într-o capcană a limbii române, gramaticală sau nu, nimeni nu e perfect. Acum că verbul a voi și a vrea la imperfect e eu vream, de acord, deși această formulă e mult mai puțin folosită și cunoscută, deci e o capcană a unui timp imperfect al verbului a vrea care e foarte rar folosit. Iar asta explică unele greșeli mici comune. Unii indivizi care la un moment au dreptate, își scriu ei comentarii elogioase postate aici destinate tot lor ca să se ridice-n slăvi, să fie sănătoși, dar nici ei nu sunt perfecți, având uneori lacune serioase în logică. Dar modestitatea care e de bun simț, e terfelită din dorința de autoelevare bazată de cele mai multe ori pe o aroganță găunoasă care se vrea profetică. S-auzim numai de bine!

16 septembrie 2017 22:04

Erată Băi Paulus, mai dute și-n pula calului, cu băutura aia pe care o fabrici tot tu, așa că ia o gură de pipi din băutura ta și visează la oculta mondială rozalie dar și că băutura ta pe care ai fabricat-o tot tu e pălincă de Bihor. Poți visa și la orașele subterane construite de iluminații tăi fantasmagorici luminați cu opaițul ortacilor lui Miron Cozma. Văd că te-ai oprit cu lozincile tale ălea imbecilizante cu Euro Pula și euro-pipi, dar ai revenit cu subânțeles la băutura pe care o fabrici tot tu și care s-ar vrea țuică, dar tot pipi e, așa că bea-o sănătos până te apucă pandaliile. Dute-n pula calului de idiot! Poță să bei și o gură de căcat lichid, poate te iluminezi și tu la tigvă!

16 septembrie 2017 21:05

@ 16 septembrie 2017 15:47 Băi Paulus, mai dute și-n pula calului, cu băutura aia pe care o fabrici tot tu, așa că ia o gură de pipi din băutura ta și visează la oculta mondială rozalie dar și că băutura ta pe care ai fabricat-o tot tu e pălincă de Bihor. Poți visa și la orașele subterane construite de iluminații tăi fantasmagorici luminați cu opaițul ortacilor lui Miron Cozma. Văd că te-ai oprit cu lozincile tale ălea imbecilizante cu Euro Pula și euro-pipi, dar ai revenit cu subânțeles la băutura pe care o fabrici tot tu și care s-ar vrea țuică, dar tot pipi e, așa că bea-o sănătos până te apucă pandaliile. Dute-n pula calului de idiot! Poță să bei și o fură de căcat lichid, poate te iluminezi și tu la tigvă!

16 septembrie 2017 21:04

@ 16 septembrie 2017 15:47 Ce faci nene? Îți scrii ție însuți comentarii în care te elogiezi tu pe tine însuți? Apropo, idiot complexat ești tu boule. Tu confunzi o polemică decentă cu idioțenia complexării, ceea ce mă face să cred că tu ești cel mai compexat idiot în ciorba în care te-ai băgat singur. Tu ești inginer în găsirea găurii de la macaroană, numai că tu ai ajuns în gaura curului plin de căcat, ai confundat găurile și ai ajuns din inginer și doctor în găuri. Apropo, intelighentule, eu nu mi-am exprimat decât o părere, deci am polemizat decent cu punctul meu de vedere. Văd că punctul tău de vedere e o gaură, așa că dute și scobește-o-n găoz până te luminezi la minte. Tu ești de acord că ălălalt care a postat înaintea ta, care de fapt fie vorba-ntre noi ești tot tu, că formularea corectă e eu vream? Bine măi doctore-n găuri, așa să fie, dacă atât te duce pe tine mintea. Nu te mai felicita degeaba inginerule-n găuri, pe cât de tare te crezi tu la gramatică, iar chestia cu dute la școală e mai mult valabilă pentru tine decât pentru mine. Sănătos să fii! Atenție la găuri să nu cazi cumva în ele de atâta știință gramaticală, pentru că o să ajungi doctor în idioțenie, idiotule!

16 septembrie 2017 20:55

@ Inginerul bihorean Omule, nu te supara pe tipul care a incercat sa te corecteze aiurea. Este un idiot complexat, care cauta sa demonstreze gaura covrigului din toate comenturile celor mai destepti si mai scoliti decat el. In ce priveste coliziunea celor doua verbe si aparitia celui de al treilea, care este un barbarism inutil, ai perfecta dreptate. Felicitari pentru lamuririle gramaticale, cu atat mai mult cu cat vin de la un inginer! Despre palinca, imh, asteptam proba concreta!

16 septembrie 2017 15:47

Inginerul bihorean( fac si palinca) pentru@Bihoreanul Nu mai voiam sa-mi pierd timpul cu tine - deci ma grabeam- si am scapat un a in plus, iar din tastatura s-au cuplat doua cuvinte. E oricum o greseala incomparabila cu a ta!

16 septembrie 2017 11:57

Inginerul bihorean( fac si palinca) pentru@Bihoreanul Pana te lamuresti, du-te putin la scoala! Raspuns: pentru verbul "a voi" corect este eu voiam, iar pentru verbul "a vrea" corect este eu vream. Gramatica are regulile ei, numai societatea romaneasca n-are reguli sau daca le are nu le respecta. Unul dintre membrii ei esti tu! Poate voiai (sau vreai) sa spui :" Ce zici e corect ce am vrut sa spun?" Numai ca e o mare diferenta. Actiunile se petrec in momente diferite de timp, chiar daca in trecut. Unul e la imperfect, iar al tau este la amai mult caperfectul. Pentru lamuriri iti recomand scoala sau mai simplu, pentru ca te vad priceput la comentarii, scrie pe Google: conjugarea verbului a voi/a vrea. Succes!

16 septembrie 2017 11:52

@ Bihoreanul Amatorule de țuică, am impresia că greșești cu referirile tale gramaticale la verbele menționate de tine și modul de exprimare al ziaristului. De acord, uzual verbele a voi și a vrea sunt cele mai uzitate. Dar modul de exprimare vroiam sau vroia din textele menționate de tine sunt corecte. Deci după tine cum e corect să spunem? Eu vroiam să spun, sau eu vream să spun? Vream să spun e incorect. Voiam să spun sau vroiam să spun sunt corecte în opinia mea și nu cred că greșesc. Ce zici? Apropo și mie-mi place țuica de prună sau palinca de Oradea, dar având și un pahar de Pepsi sau Coca Cola separat care are un cub sau două de gheață-n el!. Degustă și tu un pahar de Turț, poate-ți schimbi opiniile gramaticale. Ce zici e corect am vrut să spun? Sau vroiam să spun că și Turțul e bun? Dar concentrează-te pe verb și nu pe Turț!

15 septembrie 2017 21:00

Bihoreanul Domnule Luca, imi place partial articolul dumneavoastra. Partial, pentru ca eu, inca, n-am devenit eurosceptic si cred ca singura sansa pentru Romania este UE. In afara UE Romania are toate sansele, nu numai sa se prabuseasca, ci chiar sa se dezmembreze. Cat priveste palinca, sa stiti ca palinca cea mai buna este cea din Bihor. Si sa mai stiti ceva: in limba romana nu exista verbul A VROI. Sunt alte doua verbe pentru a exprima vointa: A VOI si A VREA.Vedeti in articolul d-voastra :"Ca să nu mai spun că dacă Bruxelles-ul vroia aplicarea directivei din 2019, noi vroiam să o facem din … 2017! [1]"

15 septembrie 2017 13:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.