Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Sedinta plenara de miercuri dimineata a Parlamentului European intrunit la Strasbourg a fost consacrata prezentarii de catre presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, starii actuale a Uniunii Europene. In afara unor date edificatoare privind realitatea europeana actuala, Jean-Claude Juncker a expus inclusiv propriul scenariu al viitorului Uniunii.
Imbucurator este faptul ca Jean-Claude Juncker a evocat in discursul sau Romania, cu bune si cu rele. A deplans faptul ca ne mor copii din cauza bolilor, ca nu ne vaccinam copiii, dar a anuntat ca in perioada presedintiei semestriale romane, a Consiliului European, respectiv la 30 martie 2019, deci dupa plecarea Regatului Unit din UE, la Sibiu va fi organizat un summit european(in noua formula de 27 membri) la care sa fie discutate probleme, masuri vizand "construirea unei Europe mai unite, mai puternice si mai democrate". A sustinut sa se "deschida romanilor si bulgarilor catre spatiul Schengen"si restrictii de genul MCV.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.