Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a catalogat, miercuri seara, pe socialogul Mirel Palada, drept „un individ cu comportament de derbedeu ordinar”, după ce acesta l-a agresat fizic pe senatorul USR Mihai Goţiu, în pauza de publicitate a unei emisiuni difuzate de postul B1Tv.

„Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a găsit de cuviinţă să-şi acopere handicapul intelectual în dezbaterea cu senatorul Mihai Goţiu, lovindu-l cu pumnii şi picioarele în pauza emisiunii Nadiei Ciurlin, moderatoare la B1 Tv. Nu voi mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, îl va mai invita pe Mirel Palada în platourile sale”, a scris Băsescu pe contul său de Facebook.

Integral pe MediafaxComentarii

fumaciosu` Haidi mai....ca tu-l intreci de vreo....mie de ori pe Mirel !

14 septembrie 2017 16:34

nae Mars la cacat golan ordinar , distrugator al romanilor , tie trebuia sa ti-o dea , derbedeule !

14 septembrie 2017 14:23

Cris Râde hârbul de oala spartă!

14 septembrie 2017 13:35

CANTEMIR Tu vorbesti, bai, golane imbatranit in rele, minciuni, calomnii si furtisaguri din banii publici?! Tu, bai, Javra Ordinara iesi afara din Tara.....ai distrus-o pe termen lung, incat 10 generatii de romani vor plati luxul parashutelor tale, si al camarilei de la Monte Carlo (Puiu Popoviciu, Videanu, Blaga, Udrea, Cocosh).

14 septembrie 2017 12:29

ion Si Basescu Traian ,care a batut un copil ,ce este?????? Cel putin Palada a batut unul ca el ,dar Basescu a batut un copil ! Derbedeul dracului!

14 septembrie 2017 12:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.