Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Senatorul Mihai Goțiu a declarat, la IML, că urmează să depună plângerea penală: „Să văd care este și secția de poliție competentă. Săptămâna viitoare se va elibera certificatul medico-legal. Justiția trebuie să își urmeze cursul. Este un caz foarte mediatizat”, a spus senatorul USR.

„Leziuni la buză și la picior, nu e ceva grav, dar fac dovada agresiunii. Eram în pauza de publicitate, după ce în prima parte am avut discuții contradictorii. Dl. Palada intervenea constant ce aveam de spus, după ce l-am atenționat de trei-patru ori am spus că unul dintre faptul pentru care am intrat în politică este să nu se mai găsească asemenea politicieni nesimțiți. În pauză a spus ceva de genul că după emisiune o să văd eu. S-a ridicat, m-a lovit cu pumnul în gură, cei din studio au intervenit, l-au scos din studio. Nu am ce vorbi cu domnia sa. El are niște explicații de dat cetățenilor români”, a spus Mihai Goțiu. „Ce să spun? Își desfășoară activitatea politică cu pumnul”.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.