Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Senatorul USR Mihai Goţiu a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că Mirel Palada nu l-a sunat să îşi ceară scuze după incidentul de miercuri seară, subliniind că acesta a muncit pe bani publici cât a fost purtător de cuvânt al Guvernului şi că ar trebui să se scuze în faţa românilor.

”Nu mie ar trebui să îmi ceară scuze, ar trebui să ceară scuze tuturor cetăţenilor români, pentru că comportamentul lui cred că este ofensator nu atât la adresa mea, cât la adresa românilor. A fost purtător de cuvânt al Guvernului, a muncit pe bani publici şi nu cred că aşa reprezintă şi acesta este comportamentul cuiva care îi reprezintă pe români într-o funcţie publică”, a declarat senatorul USR Mihai Goţiu, care a afirmat anterior că Mirel Palada nu şi-a cerut scuze după incident.

Integral pe MediafaxComentarii

NOI Da' mai taci drak', tampitule cu fata de cartof ! Primeste un pumn in gura si un scuipat in ochi, si de la 90% dintre romani, care, te-au vazut, bai tampitule, complice la Lovitura Stat eshuata. Urzita de poponarii, lesbienele si pedofilii care infesteaza adunatura aia de "salvatori si Romaniei" (sic).

14 septembrie 2017 10:59

mircea Miai Guitu ar fi trebuit sa treaca pala Balaceanca si sai-si scoata certefecat daca poate fi dilidili,ca a inceput sa iasa materia neagra din el si a ramas in el numai fecale si osanza.pute a neam prost.

14 septembrie 2017 10:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.