Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Senatorul USR Cluj, Mihai Goțiu, a fost agresat în platoul B1, de către sociologul Mirel Palada, în timpul pauzei publicitare.

UPDATE

"Mâine dimineaţă mă duc la poliţie. Vreau să mă linișltesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din cate am înteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine.

Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenția lui Palada, de mai multe ori, la modul cum vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri şi mai rele", a spus Mihai Goţiu într-o intervenţie în emisiunea "Jocuri de putere".

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

internaucu` Idiotu` de...."senator", daca ....IN STRADA l- ar fi facut pe oricine "NESIMTIT", si-ar fi luat-o mult mai....grav ! Inclusiv de la idiotii care-acu` posteaza invers !!!

14 septembrie 2017 16:27

ASTA ESTE FAȚA REALĂ A POLITICIENILOR ROMÂNI ! Din moment ce acești doi HULIGANI au primit acceptul ”PARTIDELOR și/sau GĂȘTILOR” să-i reprezinte în relația cu presa (scrisă și/sau televizată) este CLAR că sunt niște REPERE în acel ”PARTID” și/sau GAȘCĂ DE HULIGANI ! RUȘINE CLASEI POLITICE !

14 septembrie 2017 14:05

Oameni buni dacă ăștia sunt ”politicienii” ce ne reprezintă ...... este GRAV. Amândoi sunt la fel de INCULȚI și slab pregătiți. Unul ce dorește să câștige simpatie prin tot felul de provocări, insinuări, teatralizări .....,etc., iar altul din lipsa unui ”bagaj” real de cuvinte înțelepte, apelează precum o PRIMATĂ la violență. Normal, trebuie EXCULȘI din viața publică. Loviri, îmbrânceli, înjurături și jigniri putem vedea la orice colț de stradă, nu trebuie să mai vedem și-n PARLAMENT.

14 septembrie 2017 14:00

Mihai socant e numarul de urangutani care aplauda asa ceva!

14 septembrie 2017 12:22

Probo Oricum ai lua-o, cu un astfel de psihic nu poti purta haina de sociolog. Ce parere are Palada de sociologul Palada ?

14 septembrie 2017 11:09

crestinu` si....nu prea Numa` o...tira l-a...capsat pe grasanu` somnolent ! Trebuia mai....mult !!!

14 septembrie 2017 10:41

@@ Lingaul (14 septembrie 2017 9:25) Coae, tu poti sa sugi chiar si acum. De la mine, de exemplu...

14 septembrie 2017 10:35

UNFORGIVEN Nici nu ma mira, o atitudine si un gest asteptat de la doi boi agresivi, unul care punea ziaristii pe scaunul electric din pozitia de purtator de cuvant si altul care dormea ca un buhai pe fotoliul de senator, unde petrecuse noaptea ca protest. Ar trebui dati afara amandoi si postul tv amendat de CNA. PS: Ne fac tara de ras, precum bataile alea din parlamentul sud korean !

14 septembrie 2017 9:46

Romania Unita si Palada PRESEDINTE! #Rezistacul si-a cautat-o cu lumanarea ... Nu ca pumnul ar fi solutia, dar e bine sa stie idiotul (zice ca ar fi filosof, poate de carciuma!) ce inseamna sa semene vant. Un pumnulettz acolo, in bot, il face sa inteleaga mai iute cum e cu "conexiunea inversa" si il ajuta sa-si calibreze limbajul mai soft.

14 septembrie 2017 9:44

@ Lingaul Ai dreptate asta e un idiot. Dar tu trebuia sa sugi de la tatal tau cand erai mic.

14 septembrie 2017 9:25

Lingaul Cum ati putut trimite asa un idiot in Senat ,sincer are asta fata si atitudine de senator?Asta trebuia batut cand era mic nu acum !!

14 septembrie 2017 7:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.