Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ungaria nu va ceda din suveranitatea sa națională în favoarea Uniunii Europene și va continua să lupte împotriva sistemului de cote de refugiați al UE, a declarat, miercuri, ministrul de externe ungar Peter Szijjarto, într-un interviu acordat Reuters, preluat de Agerpres.

În momentul în care UE se află într-o dezbatere intensă privind o integrare mai profundă după ieșirea Marii Britanii din blocul comunitar în 2019, șeful diplomației ungare consideră că cedarea altor prerogative naționale nu este calea care ar trebui urmată.

Comentariile sale subliniază rezistența cu care susținătorii unei Uniuni Europene mai strânse și mai profunde — în special președintele francez Emmanuel Macron — se vor confrunta probabil din partea membrilor naționaliști ai blocului comunitar, notează Reuters.

Integral pe România LiberăComentarii

Pute Mai ungurilor unde ati gasit cretinoidul asta ,altceva mai bun nu aveti ,asta pare cazut de pe cal si lovit l;a cap!!

14 septembrie 2017 7:16

Oltean Asa-zisii "nationalisti" nu sunt extremisti de genul "Noua dreapta"(Romania) sau "Garda maghiara" (Ungaria), ci politicieni realisti, care au spinarea dreapta. Din pacate, politicieni din aceasta specie nu exista in Romania. Numai sa nu aiba dureri la sale, de atata ploconit in fata Germania - Franta - SUA, tari care-si vad exclusiv propriile interese.

14 septembrie 2017 6:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.