Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Școlile din sectorul 4 nu mai au pază. Rezultatul: părinții sunt nervoși, copiii, dezorientați, iar învățătoarele încearcă să calmeze spiritele. Ceea ce trebuia să fie un început de școală frumos s-a transformat într-un haos, din cauza lipsei bodyguarzilor. Se întâmplă la toate unitățile de învățământ din sectorul 4 al Capitalei, unde nu mai există agenți de pază.

Ieri, la Școala Generală numărul 119, zeci de părinți se împingeau în dreptul unei portițe, în așteptarea copiilor lor. ”Fiindcă nu mai este pază au decis să-i scoată pe cei mici aici (pe o poartă laterală mică-n.r.), ca să nu se intersecteze cu cei mari, care vin la ore și intră pe intrarea mare. Dar e anormal să ne bulucim cu toții așa”, ne-a spus Georgeta, mămica unui copil din clasa 0. Și cum nu toți părinții aveau loc acolo, situația a degenerat într-un mare scandal. ”Faceți, domne’ ceva și puneți pază în școală! Nu îi scoateți în stradă. Ieșirea aia secundară e fix în stradă, vin mașini, ei sunt mici. Chiar trebuie să se întâmple o nenorocire să ia cineva măsuri?” striga ieri nervos tăticul unei fetițe din clasa întâi.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.