Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Deputatul USR Adrian Prisnel i-a cerut miercuri ministrului Mediului, Gratiela Gavrilescu, sa anuleze ordinul privind cota de interventie in cazul speciilor de urs si lup, care permite uciderea 140 de ursi si 97 de lupi pentru trofee, se arata intr-un comunicat transmis de USR. Ordinul a fost dezbatut in Comisia pentru Agricultura din Camera Deputatilor, dupa ce a fost publicat in Monitorul Oficial, ceea ce a facut imposibila amendarea, explica USR.

"Trimisii Gratielei Gavrilescu sustin, in mod fals, ca ordinul nu inseamna ucidere. Actul da prioritate, in mai multe articole, recoltarii, adica vanarii animalului si nu capturarii lui. Nu e o coincidenta ca ordinul a fost dat inaintea sezonului de vanatoare de trofee si nici ca seful PSD Liviu Dragnea are o asociatie de vanatoare. Practic, cota arbitrara impusa de Ministerul Mediului, le va aduce asociatiilor de vanatoare peste 1 milion de euro. Este arbitrara pentru ca populatia de ursi este supraestimata, un urs fiind numarat de mai multe ocoale silvice. Este revoltator ca Romania omoara 140 de ursi, adica echivalentul totalului de ursi bruni din Spania, in timp ce Franta, Elvetia si Italia importa ursi. Le-am adresat mai multe intrebari trimisilor Gratielei Gavrilescu l-a care a raspuns cu afirmatii care nu au nicio baza stiintifica sau irelevante", a declarat Prisnel.

Integral pe HotnewsComentarii

Chicos-Rostoganu` Pai.....ia trimiteti-l pe idiotu` asta in padurea cu ursi ! Da`...de scapam de un "prostogan" care-a trait toata viata in capitala , da-si da cu parerea despre viata la....tara ! Macar de l-ar fi citit pe...Toparceanu....?!

14 septembrie 2017 10:50

Stan Păţitul Astia sunt unul mai original ca altul. Crescut pe facebook, cel mult pe asfaltul bucurestean, asta nu stie ce pericol reprezinta animalele salbatice, de acest gen, pentru oameni si bunurile lor. Nu este nimeni cine sa le dea de lucru la astia?

13 septembrie 2017 22:35

Uta Numai la ursi de ce nu si boii ca ai sanse sa scapi !!

13 septembrie 2017 21:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.