Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fosta atletă Monica Iagăr, suspendată în 1996 pentru dopaj, a declanşat un adevărat război mediatic după ce presa a dezvăluit că se va pensiona la 44 de ani şi va încasa o sumă uriaşă.

Monica Iagăr renunţă la funcţia pe care o are la CS Dinamo, urmând a beneficia de o pensie uriaşă, care conform surselor citate se va ridica la 12.000 de lei lunar.

Vizibil nemulţumită de răspândirea ştirii, Monica Iagăr a declanşat un război pe contul de facebook al jurnalistei Dochiţa Moşoianu, de la TVR Sport, care nu făcuse altceva decât să distribuie ştirea publicată de dolcesport.ro. Monica Iagăr a sărit la gâtul acesteia, având nişte afirmaţii lipsite de echilibru şi bun simţ. Cităm o parte dintre acestea, respectând întru totul ortografia afirmaţiilor Monicăi Iagăr :

"nu iau pensia ca sef la Dinamo pt cultura ta ci pt ca am fost angajata ministerului de interne si pt ca sunt militară de 27 de ani si tot militară eram si cand atârnai la un interviu de al meu
Daca nu era naşulEnachescu erai praf vrei sa ma apuc De tine sa îţi spun public despre ziarista de doi bani Dochita"

"vezi ca nuci Cancanul nu a câştigat cu mine s-ar putea sa aduci bani de acasa daca nu încetezi sa ataci fara sa ştii"

"la voi in presa nu conteaza Omul ci bani sa iasă din orice ..."

Integral pe AdevărulComentarii

contribuabilu` TOATE PENSIILE "SPECIALE" SUNT UN ADEVARAT JAF DIN BANII TARII !!! SE PREMIAZA SINGURI , CEI CARE DE FAPT AU ADUS TARA IN SITUATIA ACTUALA !!!

14 septembrie 2017 10:46

ariciul Intotdeauna am spus;sportul ,artele frumoase,Scrisul,sa fie hobiuri practicate din placere in timpul liber.Si cine vrea sa fie sus,sa urce.La noi nu numai ca s-a frecat p...a in sport la greu,dar in spatele campionilor si performerilor au fost milioane de mancai si sugaci profitori de posture caaaalde,salariii moaaaaca si pensii nedrepte,cata vreme si femeia de servici supune ca a lucrat 30-40 de ani in sport.Iar daca dopata respective a luat gradele alergand insamna ca io lucrator in temperature inalte timp de 35 de ani ,at trebui sa fiu general cel putin.Bag de sama insa ca legile sunt facute in tara asta de nebuni,pentru puturtosi verosi,invartiti,lingai pupincuristi care la ora actuala se maraie si se rup in dinti unii pe altii ,nu sa arate cat au muncit in viata asta,ci ca ei sunt mai indreptatiti decat altii.Ma mir ca nu se nasc odraslele lor direct pensionare speciale.

14 septembrie 2017 7:56

Stan Păţitul Încă un exemplu că sportivii trebuie să capete recompense sportive şi nu grade militare. Despre Dna Iagăr mi-a făcut o impresie "deosebită" , de când la o DINAMOVIADĂ de atletism se plimba cu ţigara aprinsă în gură printre sportivi.

13 septembrie 2017 22:41

Eugen O parte dintre afirmatii sunt corecte.

13 septembrie 2017 21:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.