Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Top modelul şi actriţa Mădălina Ghenea a reacţionat după ce în presa tabloidă au apărut articole în care se specula că s-ar fi despărţit de logodnicul său şi se insinua că şi-ar fi lăsat bebeluşul nesupravegheat, precizând că nu va accepta o asemenea calomnie şi că va face toate demersurile legale pentru „a lupta împotriva minciunii“.


După ce în presa tabloidă au apărut informaţii potrivit cărora Mădălina Ghenea (29 de ani) s-a despărţit de afaceristul Matei Stratan (29 de ani), alături de care are o fetiţă, vedeta a ţinut să lămurească situaţia prin intermediul unui mesaj postat pe Instagram, însoţit de o imagine în care apare alături de fiica ei.

Actriţa a precizat că insinuarea potrivit căreia şi-ar fi lăsat bebeluşul în grija altor persoane este extrem de gravă, însă nu a comentat zvonurile privind despărţirea de tatăl copilului.

Totodată, Mădălina Ghenea a lăsat să se înţeleagă că va acţiona în instanţă publicaţia tabloidă, pentru „defăimare şi lipsă de respect faţă de adevăr“.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.