Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, miercuri, că nivelul de absorbţie va fi ”incomparabil mai bun” faţă de anii precedenţi, ”ca un avion care decolează şi nu atinge din primul moment altitudinea de croazieră”.

”Din informaţiile pe care le am, dar nu sunt cel mai autorizat (...) nivelul de absorbţie va fi incomparabil mai bun faţă de anii precedenţi . S-ar putea să ne dorim şi mai mult în anii următori şi în momentul de faţă, având în vedere că e primul an din exerciţiul financiar în care absorbim fondurile, dacă vreţi să fac o comparaţie, e ca un avion care decolează, nu atinge din primul moment altitudinea de croazieră”, a declarat preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu.

Acesta a fost chestionat cu privire la faptul că rectificarea bugetară ar include şi tăieri în zona fondurilor destinate cofinanţării unor proiecte pe bani europeni.

”Ca fost prim ministru ştiu cum funcţionează instituţiile guvernamentale şi cele care fac

Integral pe MediafaxComentarii

Mda! Mă cac în lozincile tale împuțite, bolșevicule fezandat și ofilit ce ești tu. Despre ce absorbția mă-tii grohăi tu acolo? Ca fost premier știi un căcat cum funcționează mecasnismul respectiv. Ce frumoasă e teoria chibritului scobită-n găoz pe care se tot chinuie s-o explice Tăriceanu în durerile facerii din constiparea cronică în care se află acest mare lindic liberalist comunistoid. De ce morții mă-tii nu explici pulimii modul real de funcționare al mecanismului folosirii fondurilor europene? Majoritatea proiectelor în care sunt implicate fonduri europene, se realizează prin 30% bani europeni și 70% bani de la bugetul statului român. Un număr redus de proiecte europene se realizează cu 100% bani europeni nerambursabili, adică bani cadou de la EU, iar proporția e mică, undeva la 30% din numărul total al acestor proiecte. Asta e realitatea! Ai fost un bun prim ministru, dar ai ajuns un căcat praf și o slugă împuțită a PSD-ului iar acum îi duci țucalul lui Dragnea. Datoria externă națională publică guvernamentală a României în acest moment e undeva aproape de 90 miliarde euro, dintre care peste 75 miliarde euro sunt opera PSD-ului care a ruinat țara ori de câte ori a guvernat singur sau în alianțe. Dute și compar-o pe mă-ta cu Elena Udrea. Te fut în gură băi impostorule!

13 septembrie 2017 19:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.