Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

După ce în presa centrală au apărut informaţii cu privire la o posibilă relaţie între Marcel Toader şi Andreea Marin, acesta a ţinut să aducă lămuriri cu privire la acest zvon.

După ce jurnalista Mara Bănică ar fi primit un pont în care Marcel Toader era era „acuzat” că ar fi într-o relaţie amoroasă cu Andreea Marin, soţul Mariei Constantin a lămurit rapid situaţia. Acesta a declarat că persoana respectivă minte. În urmă cu ceva timp, numele celor doi au mai fost alăturate tot în acelaşi context. La vremea respectivă, Marcel Toader declara, într-un interviu acordat pentru Libertatea, că o simpatizează pe fosta „zână” a surprizelor: „Normal că Andreea îmi plăcea şi-mi place ca femeie, dar între noi n-a fost nimic. La acea vreme, eu eram însurat cu mama lui Max. Eu şi Andreea am ieşit de câteva ori împreună, dar nu singuri, ci în grup. Nimic mai mult, doar i-am sponsorizat emisiunea de câteva ori”, scrie cancan.ro.


Comentarii

PUAH ! Acest Fante de Mahala, cu moaca si comportament de troglodit, nici nu merita sa-i retinem numele, ce soi de femei ajung sa-si strice viata si sa se lase jumulite de bani - de acest neam-prost de-si zie "om de afaceri".

14 septembrie 2017 17:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.