Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Șefa Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi, a cerut, miercuri, Inspecției Judiciare să verifice afirmațiile făcute de fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, la un post de televiziune. Dragomir, trimis în judecată pentru fapte de corupție în dosarul Black Cube, a acuzat, luni seara, că procurorul-șef al DNA și directorul operativ al SRI ar fi avut colaborări, pentru a obține sentințe favorabile în Justiție.

„În temeiul dispozițiilor art. 75 alin.(1) din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare, privind statutul judecătorilor și procurorilor, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție cere Inspecției Judiciare să efectueze verificări cu privire la situația constatată în legătură cu afirmațiile făcute la data de 11 septembrie 2017, la un post de televiziune, de Dragomir Daniel, fost ofițer S.R.I. (inculpat trimis în judecată pentru fapte de corupție și asimilate corupției).

Integral pe România LiberăComentarii

SOLOmon Acest Dragomir a cerut unui afacerist peste 400 000 de euro sa-i protejeze afacerea. Il puteti crede! Totul spune acum pe cuvant! Dupa ce a luat banii acum poate sa minta cat vrea. Unii il cred. Eu, nu!

13 septembrie 2017 19:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.