Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Europarlamentarul Siegfried Mureșan consideră că propunerea președintelui Comisiei Europene de a organiza la Sibiu un summit UE reprezintă "o idee excelentă", afirmând că Jean-Claude Juncker se gândește mai mult decât Guvernul de la București la cum să pună întreaga Românie pe harta Uniunii Europene în timpul deținerii Președinției Consiliului UE.

"Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a propus, astăzi, în discursul său din Parlamentul European privind Starea Uniunii Europene, organizarea unui summit UE la Sibiu în 30 martie 2019, la o zi după ce Marea Britanie va părăsi, din păcate, Uniunea Europeană. Acest summit, care va avea loc chiar în timpul Președinției române a Consiliului, își propune să reflecteze și să ia decizii cu privire la viitorul Uniunii Europene. Este o mare oportunitate pentru România de vreme ce toți viitorii pași de integrare europeană vor fi legați de numele orașului Sibiu.

Integral pe AgerpresComentarii

Lulu Bai prostovane, ii face campanie lui johanoimis !!!

13 septembrie 2017 15:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.