Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Klaus Iohannis, fost primar al Sibiului, a salutat miercuri propunerea lui Jean Claude Juncker de organizare a unui summit special al UE la Sibiu la o zi dupa Brexit, Seful statului a spus si ca saluta sprijinul Comisiei Europene pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen si la zona euro.

Jean Claude Juncker, seful Comisiei Europene, a propus miercuri ca la o zi dupa iesirea Marii Britanii din UE sa se tina un summit european la Sibiu. Acest summit, ce ar urma sa aiba loc pe 30 martie 2019, va fi dedicat stabilirii directiei viitoare a Uniunii Europene.

Mesajul Cotroceniului:

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, apreciaza in mod deosebit mesajul de unitate a Uniunii Europene si de consolidare a proiectului european transmis astazi de catre Presedintele Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker, in discursul sustinut in fata Parlamentului European.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.