Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Noii miniștri de la Apărare și Economie - Mihai Fifor și Gheorghe Șimon - au depus marți la Palatul Cotroceni jurământul de învestitură în fața președintelui Klaus Iohannis.

Ceremonia de la Cotroceni a fost una scurtă, fără ca președintele Klaus Iohannis să facă vreo declarație. Anterior, Biroul Politic al PSD acceptase propunerile președintelui PSD Liviu Dragnea privind schimbările din Executiv. Astfel, fostul ministru al Economiei, Mihai Fifor va prelua portofoliul de la Apărare, urmând ca deputatul Gheorghe Şimon să fie propus ministru al Economiei, funcţie deținută anterior de Fifor. La finalul ședinței, Dragnea anunțase că a discutat subiectul atât cu premierul Mihai Tudose cât și cu președintele Klaus Iohannis.

Dragnea nu a văzut nicio problemă în faptul că niciunul din cei doi nu are studii legate de ministerul pe care îl va conduce. ”Și noi ne asumăm faptul că suntem ingineri. A făcut o facultate grea și asta îl ajută sa fie un ministru al Economiei bun. Mihai Fifor cred că va fi un ministru foarte bun. Să știți că sunt mulți filosofi și în serviciile secrete. Au o viziune analitică”, a fost justificarea lui Dragnea.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.