Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

PSD îl propune pe Mihai Fifor ministru al Apărării Naționale, după demisia lui Adrian Țuțuianu din fruntea instituției. Fifor este în prezent ministru al Economiei în Guvernul Tudose. În locul lui Fifor la Ministerul Economiei, PSD l-a nominalizat marți pe deputatul Gheorghe Șimon.

Liderii PSD s-au reunit, marţi, într-o şedinţă, la finalul căreia preşedintele partidului Liviu Dragnea a făcut anunțul. Dragnea a precizat că l-a sunat luni seară pe preşedintele Klaus Iohannis pentru a-l informa despre aceste propuneri. "Eram cu premierul Mihai Tudose, l-am sunat pe președinte, l-am informat care vor fi propunerile noastre astăzi. Președintele, de principiu, a agreat aceste propuneri. Sigur că o să le analizeze abia după ce vin hârtiile oficial, dar aseară nu a avut reacție de respingere sau să nu fie de acord cu noi", a relatat liderul PSD.

Mihai Fifor, propus ministru al Apărării Naționale, este președintele Consiliului Național al PSD. Este licențiat în Filosofie, doctor în Antropologie Socială şi a urmat cursurile Colegiului Naţional de Apărare, conform CV-ului său. În 2015, în timpul Guvernului Ponta, a fost refuzat de preşedintele Klaus Iohannis pentru a prelua Ministerul Transporturilor.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.