Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Pesedistii au schimbat schimbarea peste noapte si au iesit la rampa cu un nume deloc vehiculat pentru preluarea MApN: Mihai Fifor, ministrul in exercitiu al Economiei pana ieri.

Interesant este ca presedintele Klaus Iohannis – acelasi care, cu doi ani in urma, a refuzat sa-l numeasca pe Mihai Fifor ministru al Transporturilor (in Guvernul Ponta) pe motiv ca este paralel cu domeniul – a acceptat pe loc ca pesedistul licentiat in Filozofie si doctor in Antropologie Sociala sa preia fraiele Armatei. In ceea ce-i priveste pe pesedistii, acestia au pedalat pe faptul ca Fifor a demonstrat deja ca este ”un ministru bun si responsabil”. Liviu Dragnea a venit chiar un argument inedit: ”Sa stiti ca sunt multi filosofi si in serviciile secrete. Au o viziune analitica”. Cum Dragnea s-a oprit aici si nu exista date suplimentare pe tema, trecem de la Fifor si serviciile secrete la Gheorghe Simon – pesedistul desemnat de partid, tot ieri, sa preia Ministerul Economiei. Pentru ca si aici au fost exprimate niste dubii legate de oportunitatea numirii unui inginer in fruntea Economiei, Liviu Dragnea a sarit si in apararea acestuia.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.