Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marți, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, că se vor înființa două comisii de anhetă, după declarațiile făcute de colonelul Daniel Dragomir, fostul adjunct al lui Florin Coldea - cel care a fost prim-adjunct al directorului SRI.

Fost ofițer SRI, dezvăluiri șocante din interiorul sistemului

Despre declarațiile făcute de col. Daniel Dragomir, adjunctul lui Florin Coldea

Obligatoriu Dragomir va fi chemat la comisia e control a SRI. Trebuie să spună aceste lucruri în fața unei comisii parlamntare. Dacă această comisie va vedea că apar elemente care îi depășesc, atunci se poate lua în discuție înființarea unei comisii speciale.

S-a mers pe ținte. S-au stabilit, probabil s-a făcut o lista, probabil că doamna Kovesi va avea un punct de vedere. Încet-încet, adevărul iese la iveală. Cei care au procedat așa vor da socoteală. Apar informații despre sistemul de poliție politică.

Dragnea: Mulți vor începe să vorbească

Faptul că suntem aleși în Parlament ne dă posibilitatea să folosim atribuțiile acestei instituții pentru a contribui la aflarea adevărului. Încă sunt mutle zone bolnave într-o parte din instituțiile din România.

Eu nu fac spectacol, nu țip, nu ameninț, doar respect ce am spus în campania electorală. Vor fi mulți care vor începe să vorbească, din toate zonele. Au început să prindă curaj.

Nu ne pot închide pe toți.

Dragnea: Sunt deschis unei discuții asumate cu Iohannis

Nu, nu am vorbit cu Iohannis. Cred că ar trebui să înceapă de la dumnealui discuția, despre ce se întâmplă în România. Am așteptat și încă mai aștept.

Toți cei care mai susțin acest sistem corupt care a produs victime sunt tot mai puțini, încep să apară tot mai multe dovezi evidente.

Să vedem cât e legendă și cât nu cu Florin Coldea.


Comentarii

Gheorghe Craioveanu.. o comisie e pt TelDrum si cealalalta pt afacerile lui in Brazilia.nu-i asa puscariasule.

12 septembrie 2017 23:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.