Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Radu Tudor a prezentat, marți, la emisiunea ”Punctul de Întâlnire”, meseriile pe care le au la bază marii politicieni care conduc România. Astfel, Klaus Iohannis a fost profesor de fizică, având apoi funcția de primar al orașului Sibiu, iar în prezent este președintele României.

Călin Popescu Tăriceanu a fost inginer, continuând cu funcția de Ministru al Industriilor, ajungând în prezent președintele Senatului.

Liviu Dragnea a început ca inginer, continuând cu funcția de ministru al Dezvoltării, având în prezent funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Mihai Tudose a fost jurist, având apoi funcția de ministru al Economiei, iar în prezent este premierul României.


Comentarii

#rezistacu esti dus rau

13 septembrie 2017 9:05

Varanul Eugen Nicolicea a fost electrician iar acum e mare anal juridic. Victor Viorel Ponta a fost doctor în drept cu doctorat plagiat, iar acum este felcer în drept tagma cum laudae. Valeriu Zgonea a fost lăcătuș mecanic și a ajuns președintele Camerei Deputaților, iar acum e pieton și se bucură de anonimat, dar a scăpat de pușcărie. Eu am fost securist ceaușist dar am știu eu unde să bag mâna și să șutesc un munte de bânet din banii țării, ca să ajung mare bogătaș, dar m-au băgat la ocnă nevinovat, până când am avut un atac de cord la vezică unde inima-mi căzuse-n chiloți lângă prostată. Acum sunt în convalescență și scriu scrisori deschise lui Laura Codruța Kovesi pentru că sunt înamorat de această damă. Am trăit 3 ani într-un acvariu unde mai bine era căcat decât pești exotici. Proaspăt pușcăriaș eliberat, semnează Varanul!

12 septembrie 2017 21:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.