Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Sistemul judiciar este blocat chiar de către ministrul Justiției, a afirmat, marți, deputatul PNL Cătălin Predoiu, care a calificat atitudinea ministrului Tudorel Toader, prezent la dezbaterea moțiunii simple pe Justiție, ca fiind arogantă și jignitoare față de parlamentari, acesta afișând "o superioritate neconfirmată de niciun rezultat din perioada mandatului".

"Îl invit pe dl Toader, ca fost ministru, tot independent, să observe că în Parlament există oameni care au fost aleși de popor și, indiferent dacă unii sunt mai mult sau mai puțin respectabili — în ceea ce privește pe ultimii ar trebui să caute în PSD—, să trateze Parlamentul cu respect, indiferent ce crede domnia sa despre propriile cunoștințe juridice sau nu. Continuăm să avem un sistem judiciar care este blocat chiar de către ministru. Am fost neplăcut surprins că văd că dl Toader nici măcar n-a pronunțat cuvântul 'corupție' și sintagma 'combaterea corupției', care este unul dintre obiectivele prioritare din cadrul MCV", a declarat fostul ministru al Justiției la Parlament.

Integral pe AgerpresComentarii

Băi pelticule sâsâit! Dute dracului de împuțit nemernic ce ești tu! Pe vemea când tu căcatule erai ministrul justiției în guvernoiul leprelor PDL ai mânărit justiția și ți-ai bătut joc de ea așa cum ai vrut tu numai ca să-ți protejeți grohăitorii din turma ta de la PDL, te-n gură de nemernic. Dute și ascunde-te să nu te mai vadă nimeni, lepră împuțită ce ești tu, spurcăciune ce ești tu! Te fut în gură!

12 septembrie 2017 22:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.