Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Update 12.00: Conducerea PSD l-a validat marți pe senatorul Mihai Fifor, ministru al Economiei, pentru funcția de ministru al Apărării Naționale, a anunțat președintele PSD, Liviu Dragnea.

Mihai Fifor va fi noul ministru al Apararii, in locul demisionarului Adrian Tutuianu, potrivit unor surse din PSD. Fifor va fi mutat astfel de la Ministerul Economiei, pe care l-a ocupat din luna iunie. Noul ministru al Economiei va fi Gheorghe Simon, deputat PSD de Baia Mare.

Ora 11.31: Conducerea PSD a dat in urma cu scurt timp un vot de incredere pentru Fifor si Simon in sedinta Biroului Permanent National.

Integral pe HotnewsComentarii

v @ Robert Negoita Bai handicapatule, tu ne futi linistea aici degeaba, pentru ca pe noi ne doare in cur, asa ca dute si fute una cu capul in capacul de la wc, poate iti vine mintea la cap.

13 septembrie 2017 8:52

Robert Negoita Bai handicapatilor v-as fute-n cur nonstop! Bine, asta daca as avea cu ce. Cum mi-am facut implant de par, o sa imi fac si implant de penis.

13 septembrie 2017 8:14

@ nae Tu ai vrut să spui că Fifor e un fățarnic? Când ai zis că Fifor e un miriapod, ce vrei să spui? Că e campion la alergat prin PSD, pentru că are multe picioare? Sau ai fi vrut să spui că Fifor e un cameleon? Adică un fățarnic? Sau nici tu nu știi ce ai vrut să spui acolo în postarea ta?

12 septembrie 2017 22:31

Liviu Dragnea L-am pus pe Fifor ministru la apărare, ca să apere România de prostia fulminantă din PSD. Unde mai punem în discuție și faptul că Mihai Fifor are un muian de tomberon dar e și prost ca pula, e numai bun la ministerul apărării. Păi ce vreți voi bă? Mircea Dușa care e o coadă de topor din fostul PCR, dar a fost și activist PCR n-a fost bun la apărare ca să mugească acolo? La noi la PSD e la modă, pardon la trend să punem cozi de topor miniștri. Ce? Nu știați asta? Băă, da proști mai sunteți, proștilor!

12 septembrie 2017 22:24

Stire Romania Tv Inca odata se dovedeste ca PSD n-are specialisti. Ii tot muta de la un minister la altul.

12 septembrie 2017 19:33

nae FIFOR , LINGATOR DE CUR TELEORMANEAN ! UN MIRIAPOD !

12 septembrie 2017 12:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.