Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Igor Dodon nu se mai opreşte în a critica România, mai ales în interviurile pe care le are tot mai des pentru presa de la Moscova. De data această, şeful statului afirmă că anul 2018 va fi unul dificil, atât din cauza situaţiei din Ucraina cât şi din cauză că România ar avea mari ambiţii teritoriale în Republica Moldova, iar pe lângă asta este şi membru NATO, accentuând în aşa mod respectivele ambiţii şi şansele de realizare.
În interviul său pentru o publicaţie apropiată Kremlinului, „Argumentî i faktî”, Igor Dodon din nou a declarat că în anul 1918 nu a avut loc Unirea Basarabiei cu România, dar s-a produs o anexare „care nu a fost recunoscută de marea majoritate a ţărilor”.

„Între anii 1918-1940, Moldova s-a aflat sub ocupaţia română. Şi astăzi există în România forţe care se uită la teritoriul nostru ca la bucăţica lor şi încearcă prin toate căile posibile, prin coruperea elitelor moldoveneşti, prin eliberarea de paşapoarte române, prin activitate cu tinerii să obţină acest lucru”, a subliniat preşedintele moldovean.

Integral pe AdevărulComentarii

Oltean Din pacate, are dreptate. o serie de politicieni romani nu-si vad de interesele tarii noastre, ci dau donatii nesabuite Republicii Moldova. Respectivii sug cat pot, ata de la Rusia, cat si de la Romania. Nu ei sunt prosti, ci cei care viseaza la trecutul care nu se va mai intoarce (speram).

12 septembrie 2017 11:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.