Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Scriitorul Mircea Cărtărescu i-a criticat luni, la emisiunea „În fața ta” de la Digi24, pe politicienii de la putere, despre care spune că dacă au de ales între un specialist și un politruc obedient, vor alege întotdeauna politrucul, căruia îi vor da o sinecură, în timp ce specialistul este dat afară.

El a fost solicitat să comenteze mesajele politice de la începutul anului școlar, precum cel al deputatului PSD Călin Matei, care a postat pe Facebook îndemnul său pentru elevi: „Pune-ți mâna pe carte”

„Să-și pună singur mâna pe carte pentru că ar beneficia de asta. Sigur în mintea noastră, care e normală și banală, cei care răspund de un domeniu ar trebui să fie specialiști în domeniul respectiv, un ministru al Educației sau un deputat n-ar trebui să facă greșeli de ortografie. Dar cum se vede, în foarte multe domenii a fi specialist nu mai înseamnă nimic.

Integral pe RepublicaComentarii

ion Ca si EBA ,care a fost europarlamentar!!!!!

19 septembrie 2017 7:38

Temistocle Asta repede, pana nu-si baga Cartarascu lu' BAse' p..a in Regina Angliei........!!!! Alt agramat si Carta... Sa puna mana pe carte, nu sa-si puna, ca asta e in limbaj bucurestean....

12 septembrie 2017 9:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.