Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Nici n-a apucat să fie legitimat cu acte în regulă ca partid, că proiectul Pro România, al lui Victor Ponta și Daniel Constantin, a și început să primească parlamentari PSD. Și nemulțumiții din rândurile socialiștilor din eșaloanele II și III încearcă, timid, să cocheteze cu platforma fostului premier PSD.

Deja primul deputat PSD care și-a luat inima în dinți și a plecat din subordinea lui Liviu Dragnea este hotărât să pună umărul la construcția pe plan local a proiectului Pro România. COTIDIANUL anunță că fostul prefect de Gorj, deputatul Alin Văcaru, este primul pesedist care l-a urmat pe Victor Ponta în aventura sa politică. Supărarea fostului deputat PSD nu este de ieri, de azi. Conflictul vechi pe care-l avea pe plan local, la Gorj, cu unii dintre colegii săi a escaladat la moțiunea de cenzură a PSD inițiată împotriva propriului său guvern, a cabinetului Sorin Grindeanu.

Și industria pharma susține „PRO Ponta”, susține NAȚIONAL! În ultima vreme, industria pharma pare să-și fi aliniat astrele pentru platforma politică înființată de un Victor Ponta care nu poate încă trece peste propriile „frustrări” politice, deși doar slăbiciunea sa și încrederea oarbă în nașii Gabriel Oprea și George Maior l-au scos de fapt pe ușa Palatului Victoria.

Iar după cum reiese din informațiile NAȚIONAL, au și început plățile pentru „agenții de influență” ai „PRO-Ponta” din diverse domenii. Iar în centrul operațiunilor financiare apare atât numele fostului ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, cât și al altor personaje influente din anturajul acestuia.

Victor Ponta a lansat nou atac la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul premier al României a criticat social-democrații gorjeni că nu au participat la deschiderea noului an școlar, pe motiv că „le e frică de Dragnea”, informează ROMÂNIA LIBERĂ. „Eu nu mă supăr pe asta, pentru că în continuare la Gorj îi am prieteni pe toți cei de la PSD și înțeleg că le e frică de Dragnea să se afișeze cu mine. Asta spune destul de mult despre cum a ajuns PSD-ul, că dacă ți-e frică să te afișezi cu cineva să nu te vadă șeful cel mare înseamnă că lucrurile merg prost“, a declarat Victor Ponta.

Aflat în conflict deschis cu Liviu Dragnea, fostul premier Victor Ponta a început „să dea din casă” și informaţii cu iz penal de pe vremea când el şi actualul lider PSD se aflau în aceeaşi barcă. Ponta a povestit, zilele trecute, într-un interviu online, citat de JURNALUL NAȚIONAL, cum Guvernul pe care îl conducea a făcut cadou Lacul Belina celebrei firme Tel Drum, controlată de apropiaţii lui Liviu Dragnea.

Ponta a dezvăluit că, în perioada când era prim-ministru, Liviu Dragnea i-a solicitat să treacă Lacul Belina din administraţia Apelor Române în cea a Consiliului Judeţean Teleorman, fără ca el să fi ştiut că lacul urma să ajungă, ulterior, în proprietatea firmei Tel Drum. Faptele s-au petrecut în toamna lui 2013, pe vremea când Ponta era prim-ministru şi şeful PSD, iar Liviu Dragnea ocupa funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale.

La Oficiul Național al Registrului Comerțului firma Tel Drum figurează pe locul al treilea în clasamentul primelor 20 persoane juridice care înregistrează acţiuni la purtător, după cifra de afaceri în 2016. Președintele PSD, Liviu Dragnea, apare într-un document al serviciului secret al Internelor drept „deţinătorul majoritar al acţiunilor la purtător de la SC Tel Drum SA” și DNA face în prezent cercetări în acest sens, anunță CAPITAL. Tel Drum are o cifră de afaceri de 223,53 milioane lei și un profit net de 2,19 milioane lei.

În Camera Deputaților și Senat au fost depuse, în mai puțin 72 de ore, un număr de 7 proiecte legislative, toate menite să dea în vileag acționariatul firmelor vehiculate că aparțin familiei liderului PSD, Liviu Dragnea: PNL vrea să interzică acțiunile la purtător, în timp ce USR vrea să le interzică acestor firme să încheie contracte cu statul. Deputatul PNL Florin Roman a declarat, ieri, pentru EVENIMENTUl ZILEI, că a depus pe 6 septembrie în Senat un proiect de lege care interzice funcţionarea pe teritoriul României a societăţilor comerciale cu acţiuni la purtător. El a explicat că inițiativa urmează modelul german. Proiectul oferă un termen de 30 zile companiilor cu acțiuni la purtător să le transforme în acțiuni nominale. După acest termen, firmele vor fi automat desființate.

În acest timp, preşedintele PSD Liviu Dragnea a mers la serbarile de la Ţebea cu un elicopter închiriat, pentru care ar fi cheltuit circa 5000 euro, relateaza publicatia locala Glasul Hunedoarei, citată de ADEVĂRUL.  Elicopterul aparţine firmei Cobrex Trans din Braşov, care ar percepe un tarif de 1500 de euro pe oră. Cobrex Trans este firmă la care PSD a apelat în mai multe rânduri. Mircea Geoană a folosit elicopter de la ei în campania electorală din 2009, ceea ce a rezultat în datorii mari la partid, despre care Victor Ponta s-a plâns la acea vreme.

Vizita de la Ţebea i-a adus doar probleme şefului PSD. Liviu Dragnea a fost umilit de mai multe ori şi chiar lăsat cu mâna în aer când a vrut să salute, anunță CLICK. Liviu Dragnea a fost prezent la Serbările Naţionale de la Ţebea, care au fost organizate ca omagiu pentru Avram Iancu, acesta plimbându-se pe la tarabele ţăranilor care-şi vindeau recoltele.

Unul dintre ţărani avea un semn interesant agăţat de tarabă, în faţa căruia şeful PSD s-a oprit nedumerit. Pe semn scria „Nu servim politicieni”. Când ţăranul l-a văzut pe Dragnea că se uită lung la semn i-a spus că „E greu...”, replică la care şeful partidului a rămas şi mai nedumerit, întrebând „ce e greu”. Ţăranul, foarte sigur pe el şi fără pic de ruşine faţă de el, i-a răspuns „Să citim...”, moment în care Dragnea a plecat imediat de lângă tarabă.Comentarii

buricosu` Ca politician , Ponta a disparut ! Este doar un amarastean care din ...ura, face jocurile "binomului " !

13 septembrie 2017 9:47

pe surse Dragnea foloseste supozitoare gigsnt ca sa poata dormi.

12 septembrie 2017 18:28

Dr. Bacalbasha, parlamentar PSD Calin Gheorghe, imi placi enorm. Fa un dus si vino.

12 septembrie 2017 15:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.