Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Noul sezon al emisiunii culinare,,Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1, ce are premiera azi 11 septembrie, de la ora 20:00, este presărat cu emoții, tensiune contra cronometru și decizii luate pe muchie de cuțit; însă nimeni nu s-ar fi așteptat ca pe platourile de filmare să bată clopotele de nuntă!

Chefii Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost nași la cea mai așteptată nuntă a momentului, chiar pe platourile de filmare ale sezonului cu numărul 4, iar mirii nimeni alții decât Chef Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol. Nu este o noutate că relația dintre cei doi este una foarte strânsă, iar decizia frumoasei prezentatoare de a-și uni destinul cu cel al simpaticului bucătar depindea acum doar de un singur lucru: kilogramele în minus ale juratului. Se pare că acul cântarului i-a purtat noroc lui Chef Scărlătescu, care a spus un ,,DA” cu zâmbetul pe buze, în fața Ginei, a concurenților și a colegilor de echipă.


Comentarii

Chefii? Chefliii? Chefalii? Ce pula calului se tot screme să grohăie ziaristul anal al Varanului? Că dacă-i zicea bucătar pe românește, avea gută? Lasă băi analule jurnalist al Varanului engleza de baltă la o parte și mai bine ai învăța să scrii și să vorbești corect limba noastră românească, dute-n păcatele tale de prostănac!

12 septembrie 2017 3:59

Pute Ti-a pus Dumnezeu mana in cap ,tare esti frumos flacau mic,are unde sa pape si ce. Casa de piatra !!

11 septembrie 2017 17:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.