Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

În această dimineață, un vapor cu migranți a încercat să acosteze pe malul românesc al Mării Negre și, după manevre nereușite, a coborât în apă bărci pline cu persoane în căutarea unui drum către Europa de Vest.

Un scurt videoclip publicat astăzi pe youtube arată încercările unor emigranţi de a păşi pe teritoriul românesc între 2 Mai şi Vama Veche. După ce au fost semnalizaţi de Paza de Coastă, Poliţia de Frontieră şi de jandarmii sosiţi imediat la faţa locului, nava a lansat la apă câteva ambarcaţiuni de mici dimensiuni cu care persoanele aflate la bord încearcă să ajungă la mal. Autorităţile române au încercat ore bune să direcţioneze ambarcaţiunile astfel încât să nu se lovească de stânci. Potrivit jurnalistului Sorin Roşca Stpnescu, aflat la faţa locului, persoanele care încearcă să ajungă pe teritorul României vor fi preluate de autorităţi şi vor urma procedura de înregistrare.

Integral pe CapitalComentarii

plecat Dupa cum se observa, toti subt masculi la varsta apropiata serviciului militar. O sa vedem noi probleme de acum daca incep sa vina. Astia sunt cam 60% iliterati in propria limba, incapabili sa aduca beneficiu unei societati care tinde sa elimine joburile necalificate. Si plus mai e elementul criminal, astfel de migrant aducand cu ei lipsa de respect pentru populatiile locale si semen in general (normal in cultura lor)

10 septembrie 2017 12:23

Oltean 99% imigranti economici, 1% soldati ISIS. Asta ne lipseste ? ia sa scufunde navele de paza 1-2barci, si sa vedeti ca problema este rezolvata. NUSUNT REFUGIATI REALI, DIN CAUZA RAZBOAIELOR - TERORISTILOR ! Eventual 0,01%... VA FI FOARTE RAU DACA ROMANIA NU-SI PAZESTE GRANITELE !

10 septembrie 2017 11:00

mister pirt amantul curvei popii mai mult ca sigur ca ai nostri graniceri primesc spaga de la traficanti

10 septembrie 2017 3:06

bunicullulu Paza de coasta doarme. Orice nava cae intra in apele teritoriale romanesti trebuie interceptate si identificata si faca este cazul, trebuie sa ii se interzica untrarea in apele teritoriale. Asa ca emigrantti vor spune (au spus deja) AZIL si Romania trebuie sa-i primeasca. Si daca exista un precedent, tot mai multe vase cu emigranti se vor indrepta spre coastele romanesti. In privinta aceasta vecinii bulgari sunt mult mai bine dotati si actioneaza foarte energic.

9 septembrie 2017 15:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.