Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Grădiniţa din Ungheni este acum la standarde europene. Priveliştea cu iz sovietic de altădată a devenit, după renovare, plăcută ochiului. Guvernul de la București a alocat suma de 26 de milioane de euro pentru renovarea unităților preșcolare din Republica Moldova, iar unitatea preșcolară „Andrieș” din municipiul Ungheni se numără printre ele.

Guvernul României a alocat, în trei tranșe, 26 de milioane de euro pentru renovarea a 933 de grădiniță. De banii oferiți de România a beneficiat și grădinița din Ungheni, care s-a transformat în una la standarde europene. Pereții clădirii au fost termoizolați, pe interior instituția a fost reparată, iar blocurile sanitare complet schimbate. De noile condiții beneficiază aproape patru sute de copii înscriși la unitatea preșcolară.

Integral pe LibertateaComentarii

Oltean In timp ce, in unitatile scolare si prescolare din Romania este dezastru. Nu este guvernul Romaniei, ci al Moldovei ?

8 septembrie 2017 16:11

Ion Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana !

8 septembrie 2017 13:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.