Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reprezentanţii INS au prezentat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, cum funcţionează sistemul de recenzare "online". "De fapt, nu este online, ci semi-online. Nu am fost pregătiţi pentru online", a declarat Sorin Trică, directorul Direcţiei de Statistică demografică şi recensământul populaţiei din cadrul INS.

El a precizat şi cum funcţionează sistemul: "Este disponibil doar pentru Bucureştişi este semi-online. Persoana este obligată să trimită un mail sau să dea un telefon la Primăria sectorului său, prin care să anunţe că vor să se autorecenzeze, online. Apoi, ei trebuie să acceseze www.recensamantromania.ro, la secţiunea Instrumentar, de unde se pot descărca formularele de recensământ. După completare, chestionarul de recensământ poate fi transmis fie prin poştă, fie scanate şi transmise prin mail, fie să se ducă direct la primărie cu formularele completate".

Încercând să facă o demonstraţie despre cum se completează un formular de recensământ online, Trică a avut surpriza să observe că nu funcţionează site-ul INS. "Tocmai am constatat şi eu că merge prost site-ul. Noi am schimbat serverul, este maximum ce putem face. Acum, probabil toată ţara intră pe internet", a declarat Trică.
Integral pe GândulComentarii

Adi-Canada "De fapt, nu este online, ci semi-online. Nu am fost pregătiţi pentru online", - Voi nu santeti pregatiti pentru nimic niciodata` ! Vine iarna si voi iara` nu santeti pregatiti, si iara` o sa` ziceti ca` iarna nu e ca vara ! Dar nu-i nimic nou in asta , nu-i asa ??? Succes in tranzitie !

28 octombrie 2011 21:25

UN OM Ne-ai TRIȘAT.....Trică.......probabil din incompetență.....așa cum sunt ,probabil,toți ai tăi...V-ati bătut joc de acest popor .....Vă mai rabdă,incă, Dumnezeu ?

28 octombrie 2011 13:57

Recenzat In ce EV ne aflăm cu asemenea ”personaje” ?Pe ăștia ii plătim noi poporul ? Ce aberatie de recensământ !!!!!!!!

28 octombrie 2011 13:52

Sa va fie rusine! INS este penibil.De fapt ca tot ce inseamna institutie a statului Roman, unde primeaza incompetenta, indolenta, inconseventa, coruptia si lipsa respectului fata de cetatenii din banii carora sunt retribuiti. Pai de cat timp stiau ca se va face recensamantul? Si iata halul in care s-au pregatit ei? Intai cu CNP-ul acum cu semi online-ul asta, basca recenzorii, pe care i-au luat la gramada, fara se se gandeasca ca-i baga in casele oamenilor. Este o noua bataie de joc fata de cetateni, pe care nimeni, de la vladica la opinca, din tot ce inseamna statul, nu da doi bani.

28 octombrie 2011 13:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.