Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Update 8.45: După cutremurul de 8 pe Ruchter din Mexic a apărut și o replică de 5,7 grade. Activitatea aeroportului ar fi fost întreruptă pentru câteva momente. Elicopterele survolează zona pentru a evalua pagubele.

-----

Un seism puternic cu magnitudinea de 8 pe scara Richter a avut loc în largul coastelor Mexicului, potrivit Institutului American de Geofizică şi Centrului de alerte tsunami din Oceanul Pacific.

Autoritățile se tem de posibilitatea producerii unui tsunami. Zeci de mii de oameni părăsesc locuințele din Ciudad de Mexico.

„Este cel mai mare cutremur din acest an. Este un cutremur de suprafață, care s-a produs în ocean, în apropiere de coasta Mexicului. Este un cutremur care ar putea să gerereze și valuri de tsunami. E o zonă foarte activă, se întâlnesc aici mai multe plăci tectonice. Vor fi replici, cu siguranță, și e posibil să fie cu magnitudinea de peste 6”, a declarat Mircea Radulian, director INFP.


Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul 08-09-2017. 9+2+1-7=5 DIOS; 8+2+1+7=18 JESUS CRISTO; 8-1+7=14 MARIA; 8-2-1+7=12 ELIAS TISBITA numerele literelor și laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat proveniența cutremurului în Mexic și ziariștii de la ZIARE.RO sînt obligați să-l introducă în articole.

8 septembrie 2017 13:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.