Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deși atât de hulite, s-au găsit până acum suficienți bani pentru plata remunerațiilor unor categorii privilegiate.

Însă cel mai surprinzător este că, printr-o serie de șmecherii introduse în Legea 7/2006, privind statutul funcționarului parlamentar, înalților demnitari, foștilor magistrați, Legea 215 și Legea 130, parlamentarilor li s-au alăturat și șoferii și femeile de serviciu care deservesc structurile statului.

Integral pe CotidianulComentarii

bucuresteanu` lu` peste Toate pensiile trebuie sa fie contributive ! Nici o pensie speciala !!! Sa votam acel partid care ELIMINA PENSIILE SPECIALE !!!

9 septembrie 2017 6:57

ariciul Mai fratilor?gasiti ma cate un pistol si....impuscati-va ma.Daca nu...munciti si platiti-le salariile grase boilor,munciti si voi si muierile vopastre si copii vostri,sa tineti in spate toata sleahta puturoasa a Romaniei,de la femeia de sarvici ,pana la pizda-n cur ala care conduvea casa de asigurari omorand oameni si ...mai sus de atat.

8 septembrie 2017 12:19

iulian Toti suntem la fel de "speciali". Nu inteleg de ce unii nu vad lucrul asta. Sau se fac ca nu vad. Asa ca, si femeile de serviciu si soferii intra in aceeasi categorie cu parlamentarii. Pentru toti criteriile ar trebui sa fie aceleasi. Asta inseamna democratie. Pana atunci ne zbatem in rahat

8 septembrie 2017 9:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.