Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Nu mai avem voie nici să gândim la noi în țară? se revoltă dl. Liviu Dragnea după ce americanii s-a tot băgat în ultima vreme „în treburili noastre interne”.

Adică după ce ne-au spus că nu mai avem voie să furăm (o imixtiune gravă în politica internă, un atac brutal la tradițiile noastre milenare!), acum ne intrezic și să ne mai gândim cum să furăm!

Dl. Dragnea se victimizează patriotic. Ambasada SUA doar și-a exprimat „îngrijorarea” că legile lui Toader afectează independența Justiției, așa cum au făcut foarte mulți români, care protestează în fața Guvernului, așa cum au făcut-o Parchetul General, DNA, DIICOT și - după o temeinică reevaluare - Inspecția judiciară. Altfel spus, americanii exprimă ceea ce simt o parte dintre români. Nu este o imixtiune, nu e un atac, e o opinie.

Integral pe RepublicaComentarii

Silviu Brucan: Romanian people- very stupid people Daca nu era ambasada americana eram un def de Corea de Nord europeana.

2 septembrie 2017 7:14

Forester Pentru ca sunt marlani si vor totul: ape minerale, Rosia Montana,-- cu toate zacamintele rare-din care aurul e doar 16%, metal, armament, G4S-subsidiara deja prezenta la noi, Justitie-pe post de rotwailer, etc.......

1 septembrie 2017 17:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.