Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Septembrie aduce schimbări importante pentru toate zodiile. Luna plină în Pesti va inunda minţile, aducând în prim plan dorinţa comună de a avea o viaţă cu scop şi sens. De asemenea, poziţia lui Uranus, opusă lui Jupiter, va îndemna la detaşarea de aşteptările celorlalţi.

Berbec

Munca şi distracţia sunt două lucruri complet diferite şi în această lună o să doreşti o separare serioasă între cele două. Munca poate fi importantă pentru dvs., dar este esenţial să aveţi timp şi pentru activităţile relaxante, scrie womenshealthmag.com. Dacă te-ai gândit să faci o mişcare nouă pe plan profesional, este timpul să acţionezi.
Taur

Aţi putea să rămâneţi captivul monotoniei sau aţi putea să ieşiţi din cochilie şi să încercaţi ceva diferit. Conform astrologilor, aceasta este luna în care vă simţiţi motivaţi să faceţi o schimbare. Poate că veţi fi gata să derulaţi un nou proiect sau să vă faceţi abonament la sală. Oricare dintre variante ar fi, vă veţi simţi cu adevărat puternici atunci când veţi începe să vedeţi rezultatele.
Gemeni

S-ar putea să decideţi că a venit timpul să schimbaţi locul de muncă, dacă nu cumva chiar o să fiţi concediaţi. Partea bună este că veţi profita de timp pentru a încerca proiecte noi, a petrece mai mult timp cu prietenii şi a vă pune viaţa în ordine - şi veţi reuşi să faceţi toate acestea cu succes. Veţi fi surprinşi de cât de minunat vă veţi simţiţi făcând mici schimbări ale spaţiului de dormit. Şi nu faceţi ordine doar în casă, aruncaţi şi gândurile negative care vă ţin pe loc.
Rac

Veţi descoperi că în această lună vă exteriorizaţi mai puţin decât de obicei, iar oamenii din jurul dvs. vor observa acest lucru. Dintr-o dată, prietenii vor veni pentru sfaturi, devenind vocea raţiunii în grupul de prieteni Dar asta nu înseamnă că nu veţi mai fi un mare visător. S-ar putea să vă gândiţi să vizitaţi sau chiar să vă mutaţi într-un nou oraş. Se va întâmpla, în cele din urmă, şi veţi fi foarte mulţumit de decizia luată.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.