Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Trupa americană de rock Red Hot Chili Peppers plănuiește să susțină "un mare concert" în Cuba, unde membrii grupului au făcut o vizită pentru a pune la punct detaliile acestui spectacol, care ar putea avea loc în martie 2018, ca parte a turneului lor latino-american, au informat mass-media oficiale ale insulei citate de EFE.

"Prezența trupei Red Hot Chili Peppers la Havana este deja o posibilitate foarte apropiată de 2018. (Chitaristul Josh) Klinghoffer a fost acum o săptămână în capitala cubaneză pentru a discuta despre preparative și a dialoga cu diferiți artiști și muzicienii ai țării", notează miercuri publicația Cubadebate.

Potrivit presei, Klinghoffer — care a mai vizitat Havana în 2015 împreună cu rapperul și bateristul Quest Love — s-ar fi întâlnit săptămâna trecută în capitala insulei cu cunoscutul actor cubanez Jorge Perugorría și fiica acestuia, Anthuán Perugorría, membrii ai grupului muzical ''Nube Roja''.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.