Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Berbec

Nu fiti lenesi. Dispuneti de suficienta energie pentru a rasturna muntii din loc. O zi buna pentru cei care lucreaza in mediu artistic, al creatiei, pentru scriitori. Daca aveti ceva proiecte, idei originale, grabiti-va sa le puneti in practica. Spontaneitatea si firescul isi vor juca rolul necesar, pentru ca lucrurile sa iasa asa cum v-ati dorit. Strarea emotionala, de care nu scapati nici astazi, va va fi de folos. Seara o puteti petrece asa cum va doriti.

Taur

Astazi prindeti gustul aventurilor si entuziasmului, doua elemente care trebuie insa canalizate in directia corecta si folosite pentru a obtine rezultatele dorite. Va sunt deschise toate usile, dar trebuie sa stiti sa convingeti, sa-i fermecati pe cei de care aveti nevoie. Evenimente dintre cele mai variate si suficient de intense. Acordati o atentie sporita chestiunilor financiare. E bine sa asigurati o balanta intre cheltuieli si venituri. Fleacurile vietii trebuie trecute in plan secund.

Gemeni

O zi care ii va bucura pe cei capabili sa se concentreze pe treburi concrete. Este posibil sa pasiti intr-o noua faza a activitatii profesionale. O perioada benefica pentru intalniri si corespondenta cu persoanele care va ofera colaborarea sau cu care impartasiti interese comune. Ideile si propunerile care vor fi formulate astazi vor avea succes pe viitor. Nu va limitati la o singura activitate, un singur proiect. Veti reusi in tot ceea ce intreprindeti, fie ca e vorba de munca, tratative si discutii, rezolvarea problemelor personale.

Rac

Este o zi care va permite sa fixati prioritati si sa alegeti cele mai bune variante de actiune. Fiti ingaduitori cu cei din jur. Sunt posibile vesti in colectiv. Dar schimbarile vor fi destul de confortabile si benefice pentru dumneavoastra. Este bine sa aratati bine astazi si sa va simitit excelent. Daca doriti sa impresionati, nu va uitati la chetuieli.

Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.