Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

”Domnul Tudorel Toader a venit cu o schiţă de proiect a ceea ce a înţeles domnia sa din discuţiile cu ceilalţi sau a preluat mot-a-mot sugestiile unor actori din domeniul justiţiei. A ieşit cu ele pe piaţă, a provocat dezbateri. Va trimite acest proiect la CSM, să vedem cu ce vine. Oficial, acel proiect încă nu a venit la Guvern”, a declarat Tudose.

“Când va veni, vă asigur că voi ţine cont atât de avizul CSM, cât şi de poziţia tuturor celor din piaţă. Când vorbesc de «piaţă», vorbesc chiar şi de piaţa din faţa clădirii Guvernului (Piaţa Victoriei - n.red.), dar şi din această «piaţă» a lumii justiţiei”, a mai spus Toader.


Comentarii

Mihai Drojdier Tudose, frunte de intelectual Voi tine cont. Ma voi sterge cu ele la cur.

31 august 2017 12:02

ion In piata este o minoritate ,poporul roman a ales o majoritate ,prin vot ,care sa guverneze Romania ,cel putin 4 ani . Asa ca Parlament si Guvern vedeti-va de guvernare si nu mai bagati in seama pe toti prostii si tradatorii Romaniei!

30 august 2017 12:14

EU Politica penala a unui stat o face legiuitorul, nu lumea din piata sau judecatorii si procurorii, cle 2 categorii din urma sunt cei ce o aplica in litera si spiritul celor consemnate in actele normative emise de legiutor.Asa ca domnii procurori, judecatori sau cetateni liberi si frumosi pot sa aiba opinii ca si alte categorii sociale, Romania fiind o tara care garanteaza dreptul la opinie.

30 august 2017 11:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.