Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O echipă a televiziunii Discovery Channel se află în Bulgaria, unde a început filmările la documentarul „Podul Dunărea 2”, despre construcţia care va conecta localităţile Vidin (Bulgaria) şi Calafat (România), anunţă agenţia Novinite.

Documentarul va fi difuzat în cadrul seriei X Machines, care se focalizează pe proiectele majore de management în construcţii din întreaga lume.

Termenul iniţial pentru darea în folosinţă a Podului peste Dunăre 2 a fost Octombrie 2010, dar a fost întârziat mai bine de un an din cauza dificultăţilor tehnice şi a problemelor administrative, care au condus la dispute între constructorii spanioli şi guvernele celor două ţări beneficiare.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

cornel In loc sa incurajeze terminarea podului Vidin-Calafat, care ar putea introduce Craiova in circuitul turistic, mafiotii doljeni pun bete in roate. Cearta cu constructorul e gargara de presa. Sunt interese de tot felul la mijloc; unul dintre acestea este si mentinerea la linia de ”plutire” a vamei de mai la vale; Bechet-Oreahovo. Atata timp cat acest pod nu introduce Doljul in ecuatie, pretul pamanturilor din sud-vest ramane scazut si poate fi cumparat de latifundiarii parveniti din Consiliul Judetean Dolj. In Dolj, traiesc cei mai saraci tarani din lume. Le e lene sa se asocieze, se tem unii de altii, fiind hoti cu totii, si, in consecinta, se uita la pamanturi sau le cedeaza pe nimic.

28 octombrie 2011 11:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.