Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Vă propun să ne gândim pentru un moment și la alte feluri de întrebări ce vin la capătul unei serii de evenimente foarte violente. Și foarte triste. Un tată a încercat să-și omoare fiul aparent în încercarea de se răzbuna pe soția lui. O mamă se sinucide împreună cu cei patru copii ai săi dintre care unul nenăscut. După ce a fost bătută și chinuită de tovarășul ei de viață ore în șir, o femeie să aruncă de la fereastră și moare. Asta s-a întâmplat la bloc. Nimeni nu a sunat la poliție. Aceste fapte s-au petrecut prea de curând să le uităm. Dar poate tocmai că fapte ca acestea se întâmplă de prea mult timp în familiile noastre, ne fac totuși să le uităm prea curând.

Integral pe RepublicaComentarii

Parintele Homohaci Eu as strange semnaturi pentru familia traditionala.

29 august 2017 7:24

Esmeralda Hai sa schimbam Legea si sa-i f...m pe tampitii care bat femei, copii, barbati..... Inchisoare 5 ani cu bataie in fiecare zi, pierderea proprietatii in favoarea abuzatului, etc..... Atunci sa-i vad!!!!!

28 august 2017 16:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.