Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Partidul de la guvernare nu înţelege că atunci când pune problema desfiinţării pen­siilor private sau a diminuării contri­bu­ţiilor, oamenii care s-au săturat de stat şi văd în fiecare zi cum sunt trataţi de slujbaşii sta­tului simt că se întorc la coşmarul alimen­ta­relor goale, al cozilor la lapte la 4 dimineaţa şi al fri­gului din apartamente de dinainte de ’89.

El nu înţelege că, pentru cei care vor să scape sau au ajuns să urască statul dintr-un motiv sau altul- pentru că sunt trataţi cum sunt în spitalele publice, pentru că văd găştile de partid cum sunt puse pe îmbogăţire şi vin ca nişte stoluri de grauri în funcţii publice, pentru că merg cu trenuri fără aer condiţionat în ore mai multe Bucureşti-Iaşi decât acum 30 de ani - randamentul oferit de administratorii de pensii private în ultimii 10 ani nici nu mai contează.

El nu înţelege că oamenii nu vor să-şi pună banii în grija statului pentru pensie când în consiliul de administraţie al companiei de stat Tarom sunt numiţi patru membri fără nicio legătură cu sectorul aeronautic, care au lucrat pe la nişte chioşcuri în Giurgiu, oraşul de baştină al actualului ministru al Transporturilor.

Poate să vină oricine cu oricâte demonstraţii privind ineficienţa Pilonului II.

Integral pe Ziarul FinanciarComentarii

STERPELESCU Braian Chiar pe timp de Razboi, pensiile de Stat au fost distribuite cetatenilor cu statut de pensionari. Idem - Asigurarile de case si de viata, etc. In schimb, dupa 1989, au rasarit ca ciupercile otravitoare, organizatii private de inhatat banii oamenilor - vezi Adamescu & Co, cu Asigurarile fraudate si depuse in Banci straine, Vezi pe criminalul financiar Popoviciu, disparut cu miliarde Euro din Bugetul Tarii. Vezi pe famiglia Basescu&Ioana fiica, cu imprumut de 3 milioane Euro la CEC, nerambursat. Grantat cu terenuri ce valoreaza 100 000 Euro. Deci, banii pt batranete NU trebuie dati in mainile banditilor care se auto-intiuleaza "administratori privati". Banditii astia, vor dispare in ceata, cu economiile noastre pt. batranete.

28 august 2017 20:21

Mafalda Asa a facut si BOC!!!!! S-a uitat??? CE nu stiu tampitii guvernanti e ca rolul Statului e cel de ADMINISTRATOR!!!!! Daca administratorul privat poate face profit cu 5 lei dati de mine ca si contribuabil, de ce Statul nu poate face la fel???? Ca el incaseaza de milioane de ori mai mult decat fondul privat de pensii!!!!!!! Unde le sunt specialistii contabili???

28 august 2017 16:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.