Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Multă lume deranjată în țara asta! Am văzut inși care fac icter din pricina celor care protestează în Piața Victoriei. Insolența acestora de a se pune în răspărul puterii este scandaloasă. Golani, huligani, drogați, staliniști, binomiști, tefeliști... lexicul este prea sărac pentru a cuprinde tot dezgustul pe care lumea bună de la reverul puterii îl resimte față de cei câțiva oameni din Piață.

Chiar dacă protestatarii de duminică seara au fost mai mulți decât se anticipa (știți explicațiile, concediile, oboseala după o încordare de o jumătate de an etc.), ei sunt, totuși, o minoritate în această țară. Să nu ne iluzionăm. Politicienii hoți nu pot să apară dintr-un popor de oameni cinstiți. Majoritatea PSD-ALDE are legitimitate populară, a fost votată, prin urmare presupunem că o bună parte din populația României aprobă comportamentul acestor politicieni.

Integral pe RepublicaComentarii

Minodora Florine, las-o balta! Turcnita latra ca si tine pe o moneda deja demonetizata. Toata lumea e de acord ca Legile Justitiei trebuie schimbate.Statul Roman- de fapt Bugetul Romaniei- plateste sute de milioane de euro pe an pt cauzele pierdute la CEDO, in timp ce magistratii care au dat solutii idioate, se scarpina la blana pe bani frumosi - lefuri de 20.00 lei /luna. Ia sa plateasca ei banii pentru solutii cretine, sa-i vezi ce atenti devin la Lege.... NUUUU??? MAi latrati???

28 august 2017 16:15

plecat Pai tocmai de aceea am plecat din Romania si NU VOI mai reveni nici eu nici urmasii mei. Pentru ca majoritatea PSD este adevarata, o gandire mica si comunista, o tara cu burta goala care spera ca puterile votate sa le ofere si lor ceva resturi culmea din munca pe care tocmai ei o depun. Daca poti cumpara un vot cu galeti goale, cu un kg de faina si nimicuri din astea, si apoi poti iarasi sa furi miliarde inca 4 ani, Romania nu are nici o sansa. Baza de votanti PSD este anti-libertate economica, anti-capitalism, anti libertate. Daca oligarchie vreti, oligarchie aveti dar eu nu vreau sa fiu pedepsit toata viata pentru alegerile voastre.

28 august 2017 12:57

FLORI Infantilii si platitii din Piata ,merg dupa logica sorosista ,care prvede ca unii castiga alegerile ,sunt majoritari in parlament alesi democratic de popor ,fac guvernul si minoritatea vrea sa conduca!!!!!!! in ce democratie ati mai vazut voi asa ceva????

28 august 2017 12:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.