Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

O ineptie spusa incruntat e tot o ineptie. E vorba despre celebra fraza spusa vineri de premierul Mihai Tudose, care a anuntat ca randamentul pilonului 1 de pensii e mai bun decit randamentul pilonului 2. De ce insa a riscat un om care are notiunile economice de baza sa se faca de ris? Raspunsul la aceasta intrebare e esential pentru a intelege situatia Romaniei: PSD a pierdut controlul propriilor instrumente, a adus finantele tarii intr-o situatie catastrofala si e pe cale sa o arunce intr-o criza similara cu cea din 2009-2010.

Executia bugetara pe primele sapte luni arata un tablou deprimant. Cheltuielile statului cu salariile, pensiile si asistenta sociala au crescut dramatic, iar investitiile nu exista practic. Si asta intr-un an cu crestere economica majora, adusa toata de sectorul privat. Un sector privat caruia statul nu ii intoarce nimic sub forma de investitii in infrastructura, ci incepe sa-i ia tot mai mult din avint: a marit salariul minim, reintroduce supra-acciza la carburanti, ba mai vrea si distrugerea partiala a pilonului 2 de pensii, adica ancora in viitor pentru milioane de salariati.

Integral pe HotnewsComentarii

Gicu Mai ENE, de ce nu incerci sa vii cu picioarele pe pamant????!!! ...sau poate ca ai o boala mintala nevindecabila...

28 august 2017 11:51

ene Cata lupta ,cat zbucium la sorosistii astea ca sa arate ce sumbra este guvernarea PSD ,ALDE !!!!!! Cate inventii si minciuni le fata mintea la naparcile astea de dusmani ai Romaniei!!!!

28 august 2017 11:43

Stipendiat sorosist! Dar tu ce salariu ai. mai Pulica? Aa, al tau nu e platit de la buget, ci din stipendiile baronului rozaliu pentru ONG-uri si pentru publicatii ce militeaza pentru globalizare, homosexualitate, reducerea drastica a populatiei si moartea natiunilor! Sa ramana adica una singura mica, dar mare cat cuprinde. Chestia cu pilonul doi e doar un detaliu pentru furnicutza. N'asa?

28 august 2017 11:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.