Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Oana Zăvoranu are planuri mari pentru viitorul apropiat. Diva este cunoscută pentru dragostea pe care o poartă animalelor și pentru faptul că militează pentru drepturile acestora, așa că le-a cerut sfatul prietenilor de pe Facebook cu privire la noul proiect pe care vrea să îl demareze. Bruneta intenționează să își facă un partid care să lupte pentru animale.

Oana Zăvoranu se gândește serios să intre în politică. Nu, nu intenționează să se înscrie într-un partid politic, ci să-și deschidă propriul partid. Bruneta nu are de gând să conducă țara sau să o schimbe în ceea ce privește economia sau administrația ei, ci își dorește din tot sufletul să ajute animalele și mediul.

Nu de puține ori a demonstrat că iubește cu adevărat necuvântătoarele, iar în filmulețul de pe pagina sa de Facebook a mărturisit că iubește mai mult animalele, decât oamenii. Diva a filmat un live pe contul său de socializare prin care le-a cerut sfatul prietenilor cu privire la intenția sa de a-și deschide un partid, împreună cu Kola, care să militeze pentru drepturile animalelor și mediu.

”Am fost dezamăgită de oameni şi în timp am început să iubesc mai mult animalele decât oamenii. Sufletul meu vibrează 100% atunci când e vorba de animale.

Integral pe Click!Comentarii

Ha, ha, ha! Parașuta asta mai bine ar face un bordel de lux, care s-ar putea numi și partidul bordelului, și findcă veni vorba despre luxuri, vorba lui EBA, n-ar strica și cooptarea lui EBA care acum n-are mascul, e devorțată și dornică de îmbrânceli pe dinapoi. Iar acolo în partidul otrepelor ar mai fi loc și de capra vecinului, că veni vorba despre animale. Elena Udrea ar fi și ea bună acolo de ceva, până nu se împute brânza-n ea. Iar prim țucălar ar putea fi și Băsescu, că și așa are el mania de a se visa premier, deci demnitatea de prim țucălar e potrivită pentru Strâmbul nației. Așa că fufa asta n-are decât să militeze până o apucă amocul politicii zoo-file!

29 august 2017 8:17

Cristi Așa ajung să ne conducă doar repetenții! Deja ne conduc, de la revoluție încoace, așa că ce mai contează?

28 august 2017 11:06

Individa asta își deschide propriul partid? Cică nu vrea să intre în politică, dar iubește animalele. Hmm!!! Te pomenești că vrea să-și facă partidul zoo-fililor? Matracuca asta după ce că e proastă ca sula, își mai și dă importanță pe Feisbuci. Poate că e bună totuși la deschis, dar nu partide, sau poate că și partide, adică meciuri, numere, etc. Va colabora sigur cu individul ăla care se masturba pe You Tube pentru ea, că și labagiul ăla ar fi vrut să-l facă Tăriceanu politician, dar n-a reușit decât la partidul lăbarilor. Măi femeie, dute mai bine și lovește-l cu barba-n boașe pe Dragnea, că dacă-l satisfaci, te face ministresă, ca pe secretara aia a lui care a ajuns mininstru de interne. Dar tu vei sigur doamna ministru de desuuri, șlipi, pempărși, etc. Am să-ți dau o muie ca să nu te descurajezi!

28 august 2017 9:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.