Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Marcel Toader și Maria Constantin au pus capăt mariajul de doi ani, cea care a inițiat divorțul fiind cântăreața. Cei doi reacționează diferit în fața acestei situații neplăcute din viața lor, cel mai afectat fiind fostul sportiv.

În timp ce Maria Constantin traversează această etapa din viața ei cu zâmbetul pe buze, Marcel Toader afișează o imagine de bărbat afectat, care suferă nespus de mult, asta după ce a mai trecut prin cinci divorțuri până în momentul de față.

Reporterii Antena stars l-au surprins pe fostul sportiv, prilej cu care i-au putut adresa câteva întrebări. Abătut și posomorât, rugbitul le-a răspuns diplomat jurnaliștilor, fără să dea prea multe detalii.

”Vă rog să-mi respectați tăcerea. Vă rog eu mult! Nu mai este nicio șansă de împăcare”, spune spune Marcel Toader la Antena Stars. Divorțul de Maria Constantin a pus amprenta pe rugbist, fiind singurul, din cele șase, în care acesta pare afectat și nesigur pe el.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.