Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A fost o întâlnire interesantă cu valoare simbolică şi însoţită de câteva acorduri, unul de principii generale de colaborare, alte două cu valoare potenţială importantă în domeniul economic.Dar, pentru Preşedintele Macron, aţi văzut care a fost punctul esenţial al agendei cu care a venit la Bucureşti: obţinerea unui sprijin explicit din partea Preşedintelui Iohannis pentru propunerea franceză de modificare substanţială şi în termeni draconici ai directivei privind lucrătorii detaşaţi. Restul au fost amabilităţi rostite în stilul îndelung exersatei retorici diplomatice franceze.

Şi ce a obţinut? O aprobare „en demi-teinte“, cum ar spune francezii, adică un sprijin foarte general pentru nevoia de modificare a directivei respective, gest perfect în spiritul celor discutate deja la Bruxelles, din moment ce Comisia Europeană a venit cu un nou text al directivei în cauză, iar preşedinţia estoniană a promis un text de compromis în luna septembrie.

Integral pe AdevărulComentarii

mos Teaca Nu stiu cine va..."taia cartile" dupa vizita lu` nea Macrou, care-a auzit sigur (impreuna cu altii !!!) ca-n Evropa e o..."proasta" cu...bani ! Bani care oricum trebuie cheltuiti pe pusti si pistoale ! In...compensatie, totusi stiu sigur ca pe sas nu-l intereseaza absolut de loc nici muncitorii detasati, nici transportatorii romani, nici....cam tot ce-i romanesc ! Doar de el si..."friua" lui e interesat sasalau` !

26 august 2017 10:49

Levy Dragnea Mana Olgutei, spaima putzei!

25 august 2017 18:15

Levy Dragnea Mana Olgutei, spaima putzei!

25 august 2017 18:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.