Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Reprezentantul permanent al Rusiei la ONU, Vasilii Nebenzia, a criticat decizia Chişinăului de a se adresa către ONU pentru demararea discuţiilor, în cadrul celei mai apropiate Adunări Generale, privind necesitatea retragerii trupelor ruse din stânga Nistrului. În opinia oficialului rus, această iniţiativă nu va contribui la soluţionarea paşnică a conflictului în formatul „5+2”.Diplomatul rus a declarat că Adunarea Generală a ONU nu este o platformă potrivită pentru asemenea discuţii, calificând gestul Chişinăului ca fiind unul „spontan şi neprietenesc”. Oficialul rus a mai subliniat că Rusia nu a fost informată despre această intenţie a Republicii Moldova.

„Asta nu va contribui la soluţionarea paşnică a conflictului, care a fost demult confirmat în formatul „5+2”. Noi le vom spune deschis colegilor noştri moldoveni despre acest lucru”, a menţionat Nebenzia pentru TASS.

Integral pe AdevărulComentarii

nae Cum sa caeara trupelor de ocupatie sivietica sa paraseasca Transnistria? Cat tupeu la moldoveni!

24 august 2017 11:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.