Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Judecătorul Cristi Danileţ, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii, susţine că trecerea Inspecţiei Judiciare la Ministerul Justiţiei i se pare cea mai dură propunere din toate cele cuprinse în pachetul legislativ pentru modificarea legilor justiţiei.

Danileţ a scris pe pagina sa de Facebook că trecerea Inspecţiei Judiciare în subordinea Ministerului Justiţiei i se pare cea mai dură propunere şi că, personal, nu vrea să fie un magistrat posibil anchetat de Inspecţia Ministrului.

„Propunerea MJ, acum câteva minute: Inspecţia Judiciară trece la Ministerul Justiţiei. Mi se pare cea mai dură propunere.
Inspecţia Judiciară era la MJ până în 2005, apoi a fost la CSM până în 2012, după care a devenit instituţie independentă. Acum se doreşte să se revină la sistemul dinainte de reforma din 2005. Personal, nu vreau să fiu un magistrat posibil anchetat de Inspecţia Ministrului”, a scris judecătorul.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.