Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Agenția Națională de Administrare Fiscală a mai recuperat, marți, creanțe bugetare de 5,834 milioane lei, prin vânzarea la licitație a altor patru imobile sechestrate, informează ANAF printr-un comunicat remis AGERPRES.

Cele patru imobile sunt spații comerciale cu o suprafață totală de peste 468 mp, situate în București, în Șoseaua Pantelimon, Șoseaua Colentina și Șoseaua Mihai Bravu. La licitație au participat 32 de ofertanți, iar imobilele au fost adjudecate la o valoare dublă față de prețul de 2,875 milioane de lei stabilit de evaluatori.

"În conformitate cu prevederile art. 252 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările și completările ulterioare, în cel mult 5 zile de la data adjudecării, adjudecatarul este obligat să plătească prețul, în lei, în numerar la o unitate a Trezoreriei Statului sau prin decontare bancară", se menționează în comunicat.

Integral pe Agerpres