Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Doi cetățeni români și-au pierdut viața în două accidente auto care s-au produs luni în Belgia, relatează presa belgiană.

Un accident a avut loc luni dimineață, pe șoseaua care leagă orașul Anvers din Belgia de orașul Eindhoven din Olanda, în direcția de mers spre Olanda, conform poliției federale belgiene, citată de agenția de presă Belga.

Un microbuz ce tracta o remorcă pe care se afla un alt vehicul a început să meargă în zig-zag din motive necunoscute, după care s-a oprit într-un parapet.

La bordul microbuzului se aflau cinci cetățeni români. Unul dintre pasageri a murit, în timp ce ceilalți patru au fost răniți și au fost descarcerați de pompieri.

Integral pe AgerpresComentarii

Nicolae Tarcea Pentru urmasii celor decedati in accidente rutiere, sot, sotie, copii nepoti, frati, parinti, bunici, exista posibilitatea acordarii unor despagubiri banesti prin intermediul Centrului European de Despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269/252724.

23 august 2017 5:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.